“DELFINI” ZNAJU DA UŽIVAJU! Evo kako se PROVODE zlatni šampioni (FOTO)

Prvo veče Heineken Lovefesta ostavilo je nezapamćen utisak na posetioce, a prave klabere, među kojima su se našli i vaterpolo reprezentativci Srbije, Filip Filipović i Stefan Mitrović, ni kiša nije sprečila da isprate omiljene izvođače.

Promo/Ivan Miladinović

Vaterpolisti su na festival ljubavi došli da proslave odbranu titule evropskog prvaka i još jednu zlatnu medalju u nizu, nedavno osvojenu nakon pobede nad ekipom Španije u Barseloni.

Iz Heineken VIP lože, naši šampioni su uživali uz hedlajnere i do ranih jutarnjih časova pratili nastupe Nicole Moudaber, Stephana Bodzina i Dubfire-a, koji su pokazali zašto je Lovefest i dalje u vrhu evropske muzičke industrije.

Filipović i Mitrović iščekuju večerašnji nastup velikog Papa Svena!

Promo/Ivan Miladinović

Večeras je jedno od najbitnijih večeri iskrenih ljubitelja pravog tehno zvuka, jer na Fire binu stižu velikani najvećeg andergraund brenda na svetu, Cocoon.

Predvodnik ekipe je veliki Svan Vath koji ovog puta uz sebe dovodi najtraženije di-džejeve, a to su Marcel Dettmann, Illario Alicante i Andre Galuzzi. Kao i hiljade drugih posetilaca, Filip Filipović i Stefan Mitrović, raduju se večerašnjem provodu.