DETALJ KOJI SVE MENJA: Pretvorite vašu spavaću sobu u pravi MALI RAJ

Želite neku promenu u spavaćoj sobi, postaje vam sve monotono i zamarajuće, evo načina da vaša soba dobije potpuno novi izgled.

spavaća soba
pixabay.com

Za postizanje osveženog izgleda spavaće sobe ne postoji potreba za kupovinom novog nameštaja, posteljine ili za promenom rasporeda nameštaja, iako sve navedeno možete učiniti. Sve što vam je potrebno da osvežite izgled spavaće sobe jesu ukrasni jastuci ili nove jastučnice. 

Ukrasni jastuci predstavljaju savršenu priliku za eksperimentiranje novim trendovima. Nema potrebe da bacate novac na kupovinu novog nameštaja sa leopard printom ili zelene stolice koja će da naglasi dizajn prostorije.

Pomoću ukrasnih jastuka možete da se poigrate bojama, razigranim uzorcima ili teksturama. 

Budite kreativni i pustite mašti na volju u kreiranju svoje komforne zone. Poigrajte se sa nekoliko boja ili čak ukrstite nekoliko dezena. Skockajte po vašem ukusu i nećete da pogrešite.

Dizajneri interijera su se saglasili u mišljenju kako ćete, osim izgleda, promeniti celokupan izgled spavaće sobe, uz pomoć ukrasnih jastuka. 

Od svetlih nijansi i luksuznih materijala do neutralnih nijansi i luksuznih tekstura, ukrasni jastuci danas dolaze u nekoliko verzija, a koliko mogu da utiču na izgled spavaće sobe, dovoljno govore ovi odlični primeri sa Instagrama i Pinteresta.