Detalji o novoj sezoni “Peaky Blinders”: Fanovi nestrpljivi, spremaju se NAJBOLJE EPIZODE IKAD

Sprema se do sada najbolja sezona "Birmingemske bande"!

pixabay.com

Od kada je završena 5. sezona popularne serije “Peaky Blinders” svi sa nestrpljenjem iščekuju nastavak priče koja nas je (barem za sada) ostavila u blagoj neverici i šoku, pošto u poslednjoj epizodi glavni glumac Tomas Šelbi (Kilijan Marfi) preti da izvrši samoubistvo!

Iako je korona odložila emitovanje, scenarsta obećava da je pred nama najbolja sezona “Birmingemske bande”! A kako ogromna popularnost serije sa sobom vuče i veliko interesovanje, u nastavku vam otkrivamo detalje sudbine porodice Šelbi koji su, u međuvremenu, već procurili.

Ono što je sasvim sigurno je (možda i najvažnija vest), a to je da se Tomi neće ubiti. Ipak, pitanje da li će preživeti sezonu i dalje ostaje otvoreno.

Takođe, zanimljiv detalj – u Tomijev život će ući nova opasna žena! Naime, reditelj pete i šeste sezone Entoni Bajrnot krio je da će ozloglašeni vođa bande uskoro upoznati svog novog neprijatelja.

– Imamo sjajnu novu heroinu. Ona je veoma mračna. Nisam video u “Bandi” žene kao što je ona. Neću reći ko je, ali hoću da će Tomiju zadati mnogo muke. Ona će ga izazvati na nov način – rekao je Bajrn u intervjuu za “Digital Spy”.

U 6. sezoni još jedna žena komplikuje život Tomasu i donosi mu nove probleme, a reč je o Džini Grej. Sećate se da je Džina već napravila haos kada se iz Amerike vratila sa MajklomPolinim sinom, i počela da mu puni glavu idejama o matrijarhatu u porodici Šelbi.

Videćemo kakve planove sprema za novu sezonu, ali nema sumnje da će je dodatno zakomplikovati.

Od novih glumaca, “Birmingemskoj bandi” bi trebalo da se pridruži Stiven Grejam. Takođe, želju da dobije ulogu u ovoj seriji izrazio je i Semjuel L. Džekson, a šuškalo se kako će Džulija Roberts zaigrati u filmskoj ekranizaciji serije, međutim kreatori su to negirali.