DETALJI TRAGEDIJE: Pevač iz Zvezda Granda se UBIO, pevačica otkrila kako su mu izgledali POSLEDNJI SATI

Krstinja Todorović, dugogodišnja drugarica i koleginica tragično nastaradalog nekadašnjeg učesnika "Zvezda Granda", Momira Lukovca (24) iznela je informacije koje je dobila iz Hitne pomoći povodom nemilog događaja i otkrila šta se desilo kobne noći.

Prntscreen

– Ja sam zvala hitnu da proverim da li se to zaista desilo, i dobila sam informaciju da se upucao pištoljem. Kažu da je istraga u toku, da se ubio u tom stanu gde je živeo sa tom devojkom. Ništa se zvanično ne zna od detalja, ljudi nagađaju – rekla je Krstinja za “Srbija Danas”.

– Ko zna šta je njega u suštini nateralo na to, ko bi digao ruku na sebe bez nekog jakog razloga? Bio je dobar drug, dobar čovek, jako veseo, kad ste sa njim u društvu to je bila samo šala, to je bilo veselje, pritom talentovan momak pred kojim je bila karijera, sve je imao, čak je imao problem sa kilažom pa je smršao i počeo da brine o sebi, pričao je da će dogodine ponovo na Grand… Sad je za sve kasno… – ispričala je pevačica.

– Moje kolege kažu, koje su baš sa njim bile juče u studiju kod našeg prijatelja, gde je snimao pesmu, da nije bilo naznaka da to može da se desi. Kažu, “Mi smo snimali pesmu, pripremali se, on se čovek testirao. Iz studija su rekli da je bio sasvim normalnog raspoloženja, nisu mogli da naslute ovako nešto, što se desilo nekoliko sati kasnije – rekla je Todorovićeva.