Odrasli su se plašili i da POGLEDAJU OVU MACU, a onda se pojavila sedmogodišnja devojčica i DOGODILO SE ČUDO (FOTO)

macka
facebook/PAWSitive Cat Rehoming & Adoption - Malaysia

Hrabra devojčica jedina nije ignorisala mačku koja je bila na ivici smrti.

Sedmogodišnja devojčica iz Istanbula, umesto da se uplašila i pobegla, spasila je mačku koja je izgledala zastrašujuće. Zapravo bila joj je potrebna pomoć. Devojčica se sažalila na mačku koja je bespomoćno ležala na gomili đubreta.

Devojčica je čula mačku kako plače. Prišla joj je i odnela kući. Mačka je imala tu sreću da je devojčicin otac lekar. On je pružio maci prvu pomoć. Lice jadne životinje bilo je inficirano i puno crva.

Nema sumnje da je mačka zadobila brojne rane u borbi sa drugim uličnim mačkama.

Zahvaljući hrabroj devojčici i njenom ocu, maca je dobila svu potrebnu medicinsku pomoć i ljubav. Trebalo je vremena, ali na kraju mačka se oporavila i sada ne liči na onu staru izmučenu i bolesnu mačku.

I pored toga što nema jedno uvo i što ne izgleda kao druge mačke, porodica je odlučila da zadrži ovu sada već potpuno zdravu mačku. Zavoleli su je i nikada je ne bi napustili.

Pošto su je prihvatili sa puno ljubavi i odlučili da je zadrže, dali su joj ime “Gülümser”, što bi u prevodu na naš jezik značilo “onaj koji se stalno smeje”. Zaista je dug put prešla ova hrabra mačka. Od crvljivog lica i smeća u kom je umirala, do srećne porodice koja je obožava, piše sheknows.com.

Za svega par nedelja od jedne spodobe, ova mačka je napredovala do zdrave pufnaste kućne mačke. Nadamo se da će biti sve više ovakvih plemenitih spasioca.loading...