Ljubav je život. Ljubav je sreća. Ljubav je nešto najlepše na svetu.

 

“Ne postoji ništa bolje u životu nego podeliti sreću i putovanja s nekim koga voliš. Najsrećniji sam na svetu jer pored sebe imam nju, curu koju volim više od svega, curu s kojom želim provesti život i proputovati celi svet. Hvala ti na svemu ljubavi” – napisao je na svom Fejsbuk profilu Zagrepčanin Kristijan Iličić, poznat javnosti kao avanturista i veliki zaljubljenik u putovanja.

I nije ovo obična izjava ljubavi. Poznati putoholičar je uz emotivnu poruku objavio i snimak pod nazivom “Devojka mojih snova”, a ovaj video je za nepunih 24 časa pregledalo više od 65.000 ljudi!

Predivan snimak posvećen je Andrei Trgovčević.

Kristijan je nedavno na Sejšelima verio lepu Andreu, a sada je iskoristio da joj se zahvali na svemu što čini za njega i ogromnoj ljubavi koju mu pruža.

U videu možete videti njegovu verenicu u različitim kajevima sveta, dok u pozadini ide muzika:

Inače, Kristijan Iličić je čovek koji je odlučio da živi svoje snove! On je nedavno u razgovoru za Dnevno.rs otkrio je kako je došao na ideju da obiđe svet, šta je to što jedno putovanje čini nezaboravnim, kako uspeva da rezerviše veoma povoljne avionske karte, šta obavezno morate obići…

Zanimljivo je da je momak iz Zagreba obišao čak 60 država, a intervju o njegovim avanturama možete pročitati ukoliko kliknete OVDE.loading...