DEVOJKA OD MILION DOLARA: Pobedila je SMRT i OPAKU BOLEST, a danas mami uzdahe hiljada muškaraca! (FOTO)

Devojka
print screen/Instagram.com/smokingguns

Ova atraktivna devojka se godinama borila sa opakom bolešću, i na kraju je pobedila.

You only feel true happiness and love when you find it within yourself first ??

A post shared by Mariana Sfakianakis (@smokingguns) on

Rođena je sa cerebralnom paralizom i jedva je preživela. Nakon mnogo godina provedenih po bolnicama, posvetila se treningu i danas je zdrava, ali i veoma atraktivna mlada devojka.

Kada je Marijana Sfakianakis (22) trebalo da se rodi njenoj majki su rekli da beba neće preživeti. Devojčica je rođena prerano, pa je zbog previše vremena provedenog bez kiseonika pretrpela delimična oštećenja na mozgu – i, rođena je sa cerebralnom paralizom. Kada vidite njene fotografije danas, nikada ne biste pretpostavili tako nešto.

Do svoje šeste godine Marijana je živela veoma teško, a onda je usledila operacija. Tada je prvi put prohodala. Čekalo je osam meseci suza i bola, a išla je i na ozbiljnu rehabilitaciju.

Grow through what you go through baby ????

A post shared by Mariana Sfakianakis (@smokingguns) on

Naravno, još dugo godina imala je veoma slabašno zdravlje, ali onda je odlučila da se posveti sportu – sistematskim treninzima.

Nakon mnogo vremena provedenog u teretani devojka je počela da jača, vremenom je ušla u koštac sa svim psihičkim i fizičkim problemima koji su posledica njene bolesti i svakoga dana bila je sve više i više sigurnija u sebe.

No bra, No problems ? Happy Saturday boys and girls #nobraclub

A post shared by Mariana Sfakianakis (@smokingguns) on

Zahvaljujući svojoj upornosti i veri ona danas živi kao i sve devojke njenih godina – normalno. A, ima čak i 60.000 pratilaca na Instagramu, koji je svakog dana iznova hrabre, dok ona njih inspiriše svojom pričom.