Devojke, “isprobajte” OVE muškarce pre nego što se udate

Parovi
Freedigitalphotos.net/photostock

Pre nego što se vežete za jednu osobu i izgovorite onu sudbonosnu reč, pokušajte da se maksimalno zabavite. Ne kažemo da bi trebalo da s jednog na drugog muškaraca skačete kao pčela na cvet, ali morate imati na umui da su iskustva veoma bitna za vaš život. Ako se ne oprobate u različitim ulogama, nećete moći da znate koji je najbolji za vas.

 

1. Stariji muškarac

Mlade devojke često vole starije muškarce. Psihlozi to gledaju iz neke druge perspektive i tvrde da devojke u njima traže ulogu oca. Bilo kako bilo, ne možemo da osporimo da stariji muškarac (10-12 godina) ipak ima dovoljno sikustva da je nečmu nauči i posavetuje kada je to potrebno. takođe, veoma su seski i muževni. Dame koje privlače takvi muškarci, trebalo bi da probaju, što da ne. A, i kako možete znati – možda ćete baš sa jednim ostati celog života.

2. Mlađe je slađe

Nasuprot mladim devojkama, postoje one malo starije koje vole izlaske i druženja sa mlađim muškarcima. Razlika u godinama njima ne pretstavlja nikakav problem, a i ako se još nisu “pronašle”, zašto i da ne isprobaju. U ratu i ljubavi sve je dozvoljeno!

3. Romantične muzičare

Nije važno šta svira ili samo peva – takav tip muškarca zaista ume da bude romantičan i da napravi romantičnu atmosferu kada je to potrebno. Uostalom, kao i svi umetnici. Zamislite situaciju da ste u krevetu, tek ste se probudlili, a on vam zapeva najnežnije stihove ili ih samo odsvira na akustičnoj gitari. Probajte, divno je.

4. Avanturista

Sa njima je uvek “najluđe”. Nije važno čime se bavi – penjanjem, vožnjom trka ili obožava da surfuje po vodi – sa njim ćete se ludo zabaviti. Verujemo da nećete sedeti kod kuće uz film, picu i pivo, već ćete istraživati najneobičnija mesta, onako neobavezno. Ako ste taj tip, odmah pronađite nekog takvog, možda je on Gospodin Pravi, nikad se ne zna.

5. Muškarac punih džepova

Valja ponekad osetiti i tu čar u kojoj dominira bogataš. Međutim, oni koji imaju toliko novca, najčešće mnogo i rade i nemaju baš mnogo vremena za okolinu. Devojke koje se “zalepe” za njih najbolje znaju zašto to rade, ali nije ni to sva sreća. Postajete sponzoruša, a njemu kroz neko vreme to postaje jasno. Ali, što da ne, kao što rekosmo, treba probati sve.