Dirljiva ispovest poznate glumice: Zbog RAKA sam postala druga žena (FOTO)

Šenon Doerti
printcreen/.instagram.com/theshando/

Čini mi se da sam postala druga žena. Nekad pogledam u supruga i pomislim: "Jako mi je žao, frajeru". Rak me naučio skromnosti, rekla je Šenon Doerti

“Sve ovo vreme sam mislila da sam hrabra i graciozna, ali zapravo sam se skrivala. Ima dana kad zaista mislim da neću uspeti, ali pokušavam da ostanem snažna”, rekla je Šenon Doerti (45).

Glumica, najpoznatija po ulozi Brende iz hit serije “‘Beverli Hils”, s rakom dojke se bori više od godinu dana. Bila je na mastektomiji, ali ćelije tumora prešle su na okolno tkivo, pa mora da ide na hemioterapije.

U šou komičarke i voditeljke Čelzi Hendler otkrila je da ju je rak promenio.

“Čini mi se da sam postala druga žena. Nekad pogledam u supruga i pomislim: “Jako mi je žao, frajeru”. Rak me naučio skromnosti”, rekla je glumica.

Razgovor sa Šenon toliko je ganuo Čelzi da je počela da plače.

“Hej, nemoj da plačeš, molim te”, kroz smeh je Doerti rekla voditeljki čija je majka pre deset godina umrla od raka dojke.

Glumica je nedavno na Instagramu otkrila da u poslednje vreme često sreće Hendler i da joj to bio dovoljan “znak” da prihvati poziv u televizijsku emisiju.

“Nekada pravi ljudi dođu u tvoj život u pravo vreme”, napisala je Doerti. Putem društvenih mreža, Šenon obožavaoce redovno izveštava o svom stanju.

“Za sve koji boluju od raka: budite hrabri, jaki i pozitivni”, poručila im je Šenon.