“Divim se roditeljima koji ga nisu zadavili”: Radmila Živković otkrila da je Aleksić MOTKOM TUKAO NJENU ĆERKU

Glumica Radmila Živković (68), nakon teških iskustava mladih koleginica, Milene Radulović (25) i Ive Ilinčić (24), koje su iznele da su bile seksualno zlostavljanje i uznemiravane od strane Miroslava Mike Aleksića (68), zgrožena i povređena otkriva kroz šta je njena ćerka Bojana Bambić prošla u školi čuvenog nastavnika glume.

RAdmila Živković
Youtube/screenshot

– To je monstruozno. Ja razumem ove devojke, već žene, koje su ćutale. U našem društvu je tako, sramota je reći da te neko pipao da ti je nešto radio. Ne mogu da shvatim budale koje ih napadaju što ranije nisu ništa rekle. Mora čovek da dođe do psihičkog stadijuma da može da zauzme stav o onome što mu se dešavalo – započela je u ekskluzivnoj ispovesti za “Blic” glumica o slučaju koji je potresao domaću javnost.

Dragan Petrović Pele “poražen”! Otkrio kako je saznao KAKAV UŽAS su prošle njegove studentkinje zbog Mike Aleksića

– Nisam imala priliku da budem u takvim grupama, ja sam devojčica koja nije iz Beograda i nisam išla u te školice. To su obične sekcije glume, samo što su pojedinci kao Mika bili posvećeni samo tome. Deca su donosila novac, to je bio 60 evra mesečno… Predator da se tako iživljava nad tuđom decom… Divim se roditeljima koji ga nisu zadavili bukvalno. To je takav užas, ozlojeđena sam….

Radmila je u svom stilu, bez dlake na jeziku, otkrila da je njenu ćerku Aleksić tukao dok je bila kod njega u školi, i da je ubrzo odustala od njegovih časova.

– Moje dete je išlo kod Mike, hteli smo da ide malo u sekciju, da bude u društvu, provodi slobodno vreme sa svojom generacijom. Išla je tri puta i rekla da neće više da ide: “On se dere, tukao me je motkom po prstima!” Ko sme to da radi uopšte? Ko sme tvom detetu da kaže da je glupo i ružno?! Čovek je degenerik, manijak, ne znam šta da kažem, osim ono čuveo. Sram ga bilo! Treba da dobije maksimalnu kaznu. Sram ga bilo da negira. On treba da bude tamo gde zaslužuje. Da vam ne pričam šta je sve radio kada je postavljen za direktora pozorišta Duško Radović…

ADVOKAT OBJASNIO ZAŠTO NEĆE BRANITI MIKU ALEKSIĆA: “Otkazao sam punomoćje”