DIVLJE, SENZUALNE, DOTERANE bolje nego obične! ŽENE su tokom OVIH NEKOLIKO DANA u mesecu posebno atraktivne muškarcima

žena
Pixabay.com

Tokom ovulacije žene postaju pomalo divlje, zavodnički nastrojene, više se doteruju i vrlo su ljubomorne na konkurenciju. Da su kod njih nastupili plodni dani može se primetiti i po hodu, gibanju bokovima, držanju, ponašanju...

 

Gledajući ženski rod među životinjama, da se zaključiti da nema mnogo razlike. Žene nagonski znaju, iako toga ponekad nisu svesne, da je došlo vreme za razmnožavanje. To traje vrlo kratko, tek nekoliko dana, pa je vremena malo.

Valja izabrati pravog muškarca, jakog, dominantnog, zdravih gena. Zato će ih tada jako privlačiti vrlo muževni muškarci, dubljeg glasa, jače građe, pomalo dlakavi. Tokom tih nekoliko dana, žene će se više doterivati, više paziti na šminku, frizuru, pravi parfem. Radije će birati suknju ili haljinu nego pantalone i imaće potrebu da pokažu više kože.

Izlaskom iz kuće počinje njihov nesvesni lov na mužjaka. Hodaće sporije, jače će njihati bokovima, isprsiće se, pogled će im blistati i osećaće se privlačnije i samopouzdanije nego inače. Muškarca koji im se sviđa u tom će periodu pojačano čuvati od konkurencije, odnosno ostalih ženki spremnih za razmnožavanje, kako bi rekli za životinjski svet. Tada ljubomora dolazi do izražaja.

Pored svog muškarca one će biti vrlo nežne, umiljate, pričaće sporije i delovaće više seksi. I to je mamac koji nesvesno bacaju tokom ovulacije. Dok plodni dani traju, treba im manje vremena da se odluče na seks, sklonije sukratkim avanturama i tad će lakše pokleknuti pred iskušenjem nego ostalim danima u mesecu. Ako su u vezi s nežnim muškarcima krhke građe, rado će na ulici pogledati one muževne i jake. Plodni dani upravljaju i njihovimsnovima, pa tada češće sanjaju scene seksa.

U tih nekoliko dana telo žena ispušta miris koji je muškarcima posebno privlačan, a kao odgovor na to nivo testosterona kod njih poraste. Isto je i u svetu životinja, mužjak po mirisu ženke zna da je vreme za parenje. Prolaskom ovulacije sve se menja. Ponovo su sklonije nežnijim muškarcima, manje brinu za izgled, nemaju toliku želju za seksom…

Uglavnom, vraćaju se u normalu.