DJEČACI prvi put u Božidarcu – na Vračar Rocks festivalu

Dječaci
Promo/PR

U Božidarcu će se u petak, 4. marta, definitivno nositi ,,Bile starke", a koncertnom salom će se širiti dječački ,,Miris" Splita...

 

A kako zahvaljujući Dječacima​ ,,svaka pisma o Dalmaciji postane hit”, biće tog 4. marta na Vračar Rocks festivalu veče puno hitova i pozitivne energije – žurka puna specifičnog dalmatinskog humora, koji će nam pravo u lice, samo njima svojstvenim ,,oštrim jezikom”, isporučiti Dječaci!

Nakrcali su DJEČACI letos Beer Garden, nakon čega je publika iščekivala njihov ponovni celovečernji koncert u Beogradu. A evo šta pripremaju za svoj prvi nastup u Centru za kulturu ,,Božidarac”:

Nismo baš preuživljeni u najave koncerata, al’ smo još uvijek uživljeni u koncerte i energiju koju stvaramo i doživljavamo zajedno s publikom. Zna se dogodit da usred koncerta improviziramo nešto šta više nikad neće bit odsvirano ili otpjevano i volimo mislit da je to ono što nas razlikuje od ,,velikih” profesionalnih bendova koji odrade čitav nastup po uigranoj i već viđenoj šabloni. Pozdrav svima i vidimo se u Božidarcu! – poručuju Dječaci pred povratak u Beograd. Konkretno. Iskreno.

Iskreni su uvek Dječaci kada im se postavi pitanje šta može da se očekuje od njihovog nastupa – jer ni oni to ne znaju! Dječaci animiraju publiku, ali i publika animira njih, pa se na Vračar Rocks festivalu definitivno očekuje veče iznenađenja – i za bend i za sve njihove poštovaoce koji će 4. marta doći u Božidarac.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat). Na ulazu u Božidarac, pred koncert, ukoliko ih ostane, ulaznice će koštati 800 dinara.