Dnevni horoskop za četvrtak, 1. decembar

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan.

Horoskop
Freedigitalphotos.net/sattva

OVAN

Poželjno je iskoristiti optimizam i potrebu za partnerstvom u cilju ostvarivanja intenzivne timske saradnje. Dan je u znaku društvenih i poslovnih kontakata. Ukoliko budete maksimalno popustljivi, snosićete posledice. Stoga se savetuje zlatna sredina u svemu. Poželjno je da neka ubeđenja ostavite po strani. Opasnost se može javiti u vidu bolesti prouzrokovane nekontrolisanim radom i nerviranjima.

BIK

Iskoristite talenat za propagandu i obilje besedničkog dara na adekvatan način. Ne traćite ga uzalud tračareći i trošeći energiju na osobe koje to ne zaslužuju. Možete biti izneverena strana. U izgledu je veći finansijski dobitak. Nastojite da budete u centru svih zbivanja. Da možda malčice ne preterujete? Bavite se sportom, izbegavajte svađu!

BLIZANCI

Zahvaljujući izrazitoj mentalnoj aktivnosti, utičete na okolinu. Dobijate zasluženo priznanje, shodno situaciji u kojoj ste. Problem dana se može javiti ukoliko se sa partnerom budete konfrontirali u mišljenjima. Poželjno je da ono što vam on kaže na jedno uvo uđe, a na drugo izađe. Tolerantnost pre svega! Sva ograničenja u ljubavnom životu su prolazna, pa je poželjno okrenuti se onim stvarima u kojima ste uspešni. Mogući su zdravstveni problemi, loša krvna slika, pa pokušajte da je na neki način popravite.

RAK

Izvucite pouku iz trenutnog stanja, jer ćete samo tako moći da prevaziđete krizu. Ukoliko budete pokušali da pravilno usmerite va[eg partnera, niti ćete to uspeti niti ćete se dobro osećati. On će iz vas izvući energiju, pa možete ostati bez nje. Stoga, izbegavajte uzaludne rasprave. Jačajte imunitet da se ne biste prehladili.

LAV

Budući da trenutno niste sposobni da donosite ispravne odluke, pokušajte da odložite sve što dovodi do zakasnelih posledica. Organi govora i sluha mogu uticati na kompletno raspoloženje. Planove zasad ne realizujte. Pričekajte povoljniji momenat. Škorpije pokušavaju da miniraju vaše ljubavne stavove, ali ukoliko budete taktični bićete super. Mogući su problemi psihičke prirode nastali kao posledica premora i reakcije na vremenske promene.

DEVICA

Samo u radu zaboravljate lošu situaciju i probleme. Za depresiju nemate vremena, jer je posao na prvom mestu. Iako će razni Lavovi, Vodolije i Jarci pokušati da vas izbace iz koloseka, neće uspeti. Niste raspoloženi za svađu. Imate prednost u izvesnoj situaciji, pa je iskoristite na najbolji mogući način. Sklonost ka prehladama i virusnim infekcijama praćena je malaksalošću.

VAGA

Nude vam se dve varijante, a na vama je za koju ćete se opredeliti. Pošto su neki prijatelji počeli da vas opterećuju agresivnim nastupima, poželjno je eliminisati ih, bar na kratko. Ne dozvolite bilo kome da utiče na vaš život. Premor je posledica proteklog napornog perioda, pa je odluka da se odmorite ispravna. Ništa vam nije potrebnije od mira. Imaćete ga, samo ako isključite telefon.

ŠKORPIJA

Planovi nemaju puno veze sa stvarnošću, špekulacije takođe, pa se savetuje oprez. Posebno obratite pažnju na svoju sklonost da bez napora ostvarujete ciljeve, jer će biti problema. Sa Strelcima i Ribama saradnja nije idealna. Pola onoga što vam nude bacite u vodu. Nadate se da ćete jedan ljubavni problem eliminisati. Pošto to žarko želite, već ste na pola puta da ga rešite. Poželjno je bavljenje sportom kako biste iz sebe izbacili višak energije.

STRELAC

Sve zavisi od afiniteta. Neke Strelce očekuje poslovna ekspanzija, neki su u novoj zanimljivoj vezi, neki započinju biznis. Pošto je dan pun prijatnih uzbuđenja i iznenađenja, prepustite mu se na sebi svojstven način. Blaga nervoza je normalno stanje. Kad bolje razmislite, shvatićete da vaši strahovi prelaze normalne granice. Borite se protiv njih. Jačajte imunitet adekvatnom ishranom obogaćenom vitaminima.

JARAC

Poslovi ne mogu da čekaju. Ukoliko ste nešto propustili, danas ćete to sa lakoćom nadoknaditi. Zbog nekoga i nečega strahujete. Pošto ste opečeni lošim iskustvima, ne želite da vam se slične neprijatnosti ponove. I neće. Prijaće vam boravak u prirodi.

VODOLIJA

Razapeti ste između želja i mogućnosti. Nije vam lako, ali morate biti strpljivi. Uspećete da ostvarite to što ste naumili, jer ne odustajete tek tako. Iskoristite momenat. Ukoliko budete verbalizovali stvari, taktizirali i oklevali, mogućnost da propustite očiglednu šansu za novu ljubav. Okrenite se zdravlju, budite smireni i strpljivi, pa ćete izbeći smetnje vezane za srce.

RIBE

Neke Ribe će imati sreće u tome i uspeti da iz minimuma izvuku više nego što se da pretpostaviti. Srećne okolnosti vam idu na ruku. Od ličnog zalaganja zavisi koliko ćete ih iskoristiti. Savetuju se jasan plan i konkretna akcija. Ne rasplinjujte se na nevažne stvari, to posebno iritira partnera, posebno ne na umišljene zdravstvene probleme. Okrenite se knjizi i onim stvarima koje relaksiraju, sportu na primer. Ne dozvolite da lenjost pobedi.