Jarčevi se posvećuju umetnosti, Device čeka ljubav, a Ovnovi su zbog nečega napeti!

 

OVAN

Karijera: Zbog čega ste napeti? Stvari su tek počele da se odmotavaju, pa nemate razloga za strahove. Treba korigovati preteranu okrenutost sebi; ona je kod vas jača nego što bi trebalo da bude.

Ljubav: Ako vas partner nabedi da ste egoista – u pravu je. Skratite jezik, jer vas može dovesti u neugodnu situaciju.

Zdravlje: Više šetajte.

BIK

Karijera: Trenutno ćete ceniti sve stvari koje daju praktične rezultate. Shvatate da se od praznih priča ne živi i krećete u biznis. Novac bi trebalo da vam popravi raspoloženje i napuni džepove.

Ljubav: Morate biti galantniji pri trošenju emocija ukoliko želite da je stalno imate. Reč je o energiji koja zahteva kruženje.

Zdravlje: Budite umereniji u hrani i piću.

BLIZANCI

Karijera: Veći priliv novca će vam popraviti raspoloženje, ali će vas i baciti u razmišljanja o tome kako da ga pametno investirate. Najbolje bi bilo da ga galantno potrošite na druge. Treba biti i darežljiv.

Ljubav: Bićete u prilici da pretresate tuđe probleme i delite savete. To je odličan način da prikrijete sopstvene emotivne probleme.

Zdravlje: Odmarajte se što više.

RAK

Karijera: Nemate vremena za gluposti i prazne priče. Pošto ste trenutno preosetljivi i ranjivi, budite oprezni u poslu.

Ljubav: Prilično ste sebični kada je reč o partneru, ili vas oni tako doživljavaju?

Zdravlje: Moguće su povrede. Zato budite pažljivi i sve će biti u redu.

LAV

Karijera: Organizatorskim sposobnostima i akcijom zasenićete konkurenciju, ako je uopšte imate. Treba voditi računa o tome da sve radite legalno i da izbegavate mahinacije. Neka neugodno iskustvo bude opomena.

Ljubav: Trenutno vam je do karijere stalo više nego do ljubavi. Kad bolje razmislite, stalo vam je i do ljubavi, ali…

Zdravlje: Nervoza je posledica naglih vremenskih promena, ili pak hronične bolesti.

DEVICA

Karijera: Mnoge Device rešavaju životna pitanja na koja su dugo čekale. Da li se radi o stručnom usavršavanju ili značajnom putovanju u inostranstvo – u svakom slučaju, uspećete. Finansijski dobitak je rezultat dugotrajnog mukotrpnog rada.

Ljubav: Iako ste od Ljubavi digli ruke, ona dolazi.

Zdravlje: Moguće je akiviranje neke od naslednih bolesti: reumatizam ili arteroskleroza. Ne brinite, svi problemi su prolaznog karaktera.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Izuzetno povoljan period za trgovinu nekretninama ukoliko se tim poslom bavite ili ukoliko nekretnine imate. Radićete isključivo stvari za koje ste motivisani. Ništa osim toga vas ne interesuje.

Ljubav: Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji.

Zdravlje: Smanjite dozu cigareta i više vremena provodite na svežem vazduhu.

ŠKORPIJA

Karijera: Odličan dan za bavljenje poslom koji se odvija pred očima javnosti, psihologijom i pravom.

Ljubav: Sa partnerom pokušavate da se usaglasite. Pod uslovom da niste preterali, uspećete.

Zdravlje: Stomačni problemi su posledica neadekvatne ishrane. Ništa strašno.

STRELAC

Karijera: Ispostavlja se da imate više posla nego što ste mislili. Morate biti temeljniji, jer ukoliko se bacite na nekoliko različitih strana, nećete sve dobro uraditi.

Ljubav: Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti Vaš »san o velikoj sreći«, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijanosti u emotivnom životu.

Zdravlje: Zdravstveni problemi su psihosomatske prirode, pa najverovatnije nemaju fizički uzrok. Za početak, obratite pažnju na pravilnu ishranu.

JARAC

Karijera: Zapitajte se odakle netrpeljivost nekih saradnika prema vama. Doživljavaju vas kao uobraženu i tvrdoglavu osobu. Da li su u pravu?

Ljubav: Partner možda ne ispunjava vaše skromne zahteve za nežnošću, pa je bavljenje umetnošću spas.

Zdravlje: Budući da ste osetljive građe, možete postati žrtva virusa.

VODOLIJA

Karijera: Morate biti uredniji, i to ne samo na planu poslova. Unesite više reda i rutine u svakodnevni život ukoliko želite da budete zdraviji.

Ljubav: Partner ne ispunjava očekivanja, teško se miri sa vašim postupcima, pa otuda blaži sukobi.

Zdravlje: Nervirate se i napeti ste bez razloga. Izađite iz kuće i idite bilo kud, jer je važno promeniti ambijent.

RIBE

Karijera: Dan je povoljan za sve imaginacijom nadarene pripadnike znaka. Koja Riba to nije? Problem za većinu Riba jeste u tome što naprosto nemaju jasan cilj pred sobom. Pa, nađite ga!

Ljubav: Nemiran duh zahteva akciju, ali imate osećaj kao da vas nešto blokira. Trgnite se, krenite u život, jer vas očekuju lepe stvari.

Zdravlje: Zdravlje je stabilno, pa nemate razloga za brigu.loading...