Dnevni horoskop za četvrtak, 13. jun

Ovnovima treba opuštanje, Lavovi moraju dobro da odmere svoje mogućnosti, dok će Vage ovaj četvrtak dovesti u neobičnu situaciju.

Pixabay.com

OVAN ( 21. mart – 19. april)

Karijera: Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje za različite probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume o uspešnom poslovanju. Ipak, najbolji rezultati proizilaze iz zajedničke akcije.

Ljubav: Mudro prećutkujete istinu o „detaljima” koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da podcenjujete partnerove mogućnosti, jer nije sve onako kao što vam se čini.

Zdravlje: Akumulirajte pozitivnu energiju, opustite se.

BIK (20. april – 20. maj)

Karijera: Nepotrebno se zapetljavate u različite poslovne situacije. Nemate dovoljno energije da se angažujete na paralelnim poslovima. Neskromnost u proceni ličnih mogućnosti može da vas dovede u neprijatnu situaciju.

Ljubav: Delujete suviše uznemireno, ne možete da ostvarite sve svoje namere u susretu sa voljenom osobom. Očekujete novi rasplet događaja.

Zdravlje: U večernjim satima prijaće vam psihološka relaksacija.

BLIZANCI (21. maj – 20. jun)

Karijera: Imate utisak da vam neko uskraćuje mogućnost izbora. Bez obzira na veštinu i mentalne spekulacije koje primenjujete, neko unapred i tačno predviđa vaše poslovne poteze. Nažalost lepe i korisne stvari ne možete dobiti u zajedničkom paketu.

Ljubav: Taktika nadmudrivanja u odnosu sa voljenom osobom, ne donosi željeni epilog. Morate da se vratite korak unazad kako biste raspetljali situaciju.

Zdravlje: Izbegavajte impulsivne reakcije i brzopleto ponašanje.

RAK (21. jun – 22. jul)

Karijera: Delujete vrlo promišljeno i donosite razumna rešenja. Stil koji primenjujete okolina tumači na različite načine, ali svi vam daju za pravo da se nalazite na korak do poslovnog uspeha.

Ljubav: Pokušavate da osvojite nečiju emotivnu naklonost, ali kao da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Važno je da pravilno razumete nečiju poruku.

Zdravlje: Zastanite na trenutak i usporite svoj ubrzani tempo.

Biće vaši očas posla: Ovako ćete osvojiti svaki HOROSKOPSKI ZNAK

LAV (23. jul – 22. avgust)

Karijera: Pred vama su različite obaveze koje zahtevaju zajednički dogovor o novoj ili boljoj organizaciji poslovnih interesa. Dobro odmerite lične mogućnosti i pažljivije birajte saradnike od poverenja. Završite na vreme započeti posao.

Ljubav: Važno je da bolje razumete nečije afinitete, posebno kada imate različita uverenja. Nema razloga da se ponašate suviše zahtevno i nadmeno u društvu voljene osobe.

Zdravlje: Prijaće vam neki vid sportske aktivnosti ili relaksacija.

DEVICA (23. avgust – 22. septembar)

Karijera: Moguće je da vam izmiče jedna poslovno-finansijska prilika, ali sada ne vredi žaliti. Usmerite svoju pažnju prema korisnim ciljevima. Nema potrebe da se upoređujete sa nekim saradnicima, pokažite da posedujete praktičnu pamet.

Ljubav: Budite pažljiviji nego obično u izražavanju svojih emocija, nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira na pogrešno ponašanje. Odložite sprovođenje nekih odluka.

Zdravlje: Izbegavajte naporne situacije u kojima se ne osećate prijatno.

VAGA (23. septembar – 22. oktobar)

Karijera: Nalazite se u neobičnoj situaciji, imate utisak da neko od saradnika testira vaše mogućnosti ili da vas profesionalno iskušava. Različita pitanja o poslovnim odnosima i poverenju, za sada ostaju bez odgovora.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnjičavost prema voljenoj osobi ili osećanje emotivne rezignacije. Podstičite u sebi sve pozitivne aspekte svoje ličnosti.

Zdravlje: Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar)

Karijera: Delujete angažovano na različitim stranama, ali imate loš predosećaj i svoju okolinu posmatrate sa određenom dozom nepoverenja. Najbolje funkcionišete kada se oslanjate na ličnu procenu i snagu.

Ljubav: Iritira vas partnerovo ponašanje ili namera da vas navede na svoj izbor. Neko u vama budi želju za emotivnom dominacijom i osećate dodatnu tenziju.

Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije i sačuvajte prisebnost duha.

STRELAC (22. novembar – 21. decembar)

Karijera: Delujete napeto u situacijama kada saradnici imaju lakše ili jednostavnije rešenje. Ako zatražite nečiju pomoć, budite spremni i na odgovarajuću protivuslugu. U poslovnim susretima sve se svodi na princip „uzimanja ili davanja”.

Ljubav: Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i ponašanje. Uznemireni ste i teže kontrolišete svoje emocije.

Zdravlje: Prijaće vam izlazak ili šetnja, kao podsticaj za dobro rasploženje.

JARAC (22. decembar – 19. januar)

Karijera: Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Nove događaje najčešće doživljavate, kao veliki teret ili nepravdu koju vam nameće bliža okolina.

Ljubav: Položaj Meseca utiče na vašu emotivnu ili psihičku uznemirenost, teže razlikujete svoje subjektivne želje u odnosu na realnu sliku. Sada nije trenutak da donosite neku važnu odluku.

Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

VODOLIJA (20. januar – 18. februar)

Karijera: Ponekad nije dovoljno imati dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspešnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima, postoji lista prioriteta koju treba da ispoštujete.

Ljubav: Nastupate suviše teatralno u svom ponašanju i vaše reči ne zvuče dovoljno ubedljivo pred osobom koja vam se dopada. Promenite svoj stil ponašanja.

Zdravlje: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, osećate dodatnu tenziju.

RIBE (19. februar – 20. mart)

Karijera: Imponuje vam saznanje, da vas neko predstavlja kao uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati, deluju kao veliki podsticaj na bližu okolinu. Potrebno je da odredite nova pravila u poslovnoj saradnji.

Ljubav: Osećate emotivnu naklonost i zajedničku inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate na različitim nivoima.

Zdravlje: Emotivna afirmacija u vama pokreće novu energiju.