Dnevni horoskop za četvrtak, 19. septembar

Saznajte šta su vam zvezde za danas pripremile.

Horoskop
Pixabay.com

OVAN

POSAO: Sačuvajte hladnu glavu kada počne pritisak na poslu. Posebno obratite pažnju na papirologiju koja vam prolazi kroz ruke.
LJUBAV: Ne posvećujete dovoljno pažnje partneru jer ste zatrpani obavezama, ali bitno je da nađete način da mu pokažete da vam je stalo.
ZDRAVLJE: Više se krećite.

BIK

POSAO: Otvaraju vam se nove mogućnosti, ali bitno je da donesete neke velike odluke. Nemojte da dozvolite da vam mišljenje okoline zaustavi na vašem putu ka uspehu.
LJUBAV: Nema potrebe da ograničavate svoju maštu. Iznenadite voljenu osobu neobičnim idejama.
ZDRAVLJE: Ne preterujte sa hranom.

BLIZANCI

POSAO: Nema razloga da se preterano trudite oko saradnicka koji ignorišu vaše prisustvo. Samo nastavite da radite svoj posao kako treba, ipak niste tu da biste stvarali prijatelje.
LJUBAV: Priuštite sebi neki novi užitak i zadovoljstvo. Prijaće vam emotivni susret ili romantična zabava u odabranom društvu.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zubima.

RAK

POSAO: Vaš poslovni uspeh proizilazi iz dobro osmišljenih planova i preciznih poteza. Ništa nije slučajno, stoga budite uporni u svojim namerama.
LJUBAV: Potrebno je da ostvarite svoj unutrašnji mir i zadovoljstvo kako biste mogli da učinite nešto dobro i za svoju okolinu.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

LAV

POSAO: Trudite se da budete konkurentni sa starijim kolegama. Ne brzajte jer se ako prave greške. Dajte sebi vremena da steknete rutinu.
LJUBAV: Trudite se oko osobe koja to ne primećuje. Više cenite sebe i ne trošite vreme uzalud.
ZDRAVLJE: Pronađite neku fizičku aktivnost u kojoj uživate.

DEVICA

POSAO: Neko ne obraća pažnju na vaš poslovni autoritet ili na komentare koje upućujete. Ipak, pokušajte da izbegnete sukob.
LJUBAV: Suviše pažnje posvećujete nekim sporednim događajima koji vas dodatano udaljavaju od voljene osobe i od planova za budućnost.
ZDRAVLJE: Osećate se odlično, puni ste energije.

VAGA

POSAO: Morate da donesete odluku koja će uticati na bitan poslovni dogovor. Ne slušajte druge, nego se oslonite na svoje znanje i iskustvo.
LJUBAV: Novo poznanstvo vas je potpuno okupiralo i počinjete da sumnjate u svoja osećanja prema partneru.
ZDRAVLJE: Unosite više voća i povrća.

ŠKORPIJA

POSAO: Jako je bitno da budete koncizni i detaljni danas. Nemojte gubiti vreme na obaveze koje ne morate da obavite danas.
LJUBAV: Pokušavate da izvučete iz partnera informacije koje vas interesuju. Možda je bolje da sačekati da ih sam podeli sa vama.
ZDRAVLJE: Smanjite stres, ne nervirajte se oko nebitnih stvari.

STRELAC

POSAO: Obratite pažnju na različite informacije koje ukazuju na neko praktično i korisno rešenje. Važno je da sačuvate poverenje u određene saradnike.
LJUBAV: Isprobavate nove stvari sa partnerom i to vam se dopada. Više se krećite i družite, prijaće vam nova poznanstva.
ZDRAVLJE: Muče vas bolovi u leđima.

JARAC

POSAO: Imate osećaj da vam nedostaju pouzdane informacije. Zbog otežavajućih okolnosti u kojima se nalazite, ne možete da prikrijete svoje razočarenje.
LJUBAV: Nova sumnja samo vodi ka emotivnom udaljavanju. Potrebno je da ostvarite harmoničan dijalog sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

VODOLIJA

POSAO: Danas jednostavno ne želite ništa da radite. Znate koliko obaveza imate, ali biste najradije sve to ostavili za sutra. Ipak, pokušajte da se organizujete i odradite najosnovnije.
LJUBAV: Ne obećavajte partneru stvari koje ne možete da ispunite. Bolje da se iznenadi nego da se opet razočara.
ZDRAVLJE: Ojačajte imunitet.

RIBE

POSAO: Sjajno umete da predvidite tok događaja i mogući rasplet na poslovnoj sceni. Postoje situacije kada je teško objasniti pravi uzrok ili posledicu.
LJUBAV: Delujete uznemireno, ali partner dobro zna na koji način može da vas inspiriše na pozitivno razmišljanje i raspoloženje.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.