Dnevni horoskop za četvrtak, 24. mart

Horoskop
Sxc.hu/zager

Saznajte na kom polju ste danas najjači...

 

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Neko remeti vaše poslovne planove i ignoriše primedbe koje imate. Ipak, nemojte dozvoliti da loše iskustvo u vama podstiče niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom.

Ljubav: Prijaće vam susret sa bliskom osobom i emotivna pažnja. Učinite sve što je potrebno da ostvarite zajedničko zadovoljstvo. 

Zdravlje: Jedite više voća i povrća.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Izbegavajte brzopletost ili neskromnost u susretu sa saradnicima. Potrebna vam je njihova naklonost. Očekuje vas uspeh u novčanim razmenama. 

Ljubav: Upotrebite svoj šarm i zavodničke manire u onoj meri koliko je neophodno. Odgovorite na nečiji poziv ili ljubavnu poruku. 

Zdravlje: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili prodorni, očekuju vas višestruki rezultati. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti i da je vaša uloga nezamenljiva u poslovnim dogovorima. 

Ljubav: U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. 

Zdravlje: Budite pažljivi u saobraćaju.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Sve ima svoj rok trajanja i svoju upotrebnu vrednost. Vi uporno insistirate na stvarima koje su davno prevaziđene u poslovnim krugovima. 

Ljubav: Nalazite se u emotivnoj dilemi. Bolje je da prednost prepustite svom partneru. Prihvatite realna rešenja ili dostižne mogućnosti. 

Zdravlje: Bolovi u leđima.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Obratite pažnju na različite detalje ili na neke skrivene poruke. Potrebno je da razlikujete značenje određenih informacija u poslovnim pregovorima. 

Ljubav: Što čvršće stežete nešto veća je verovatnoća da će vam iskliznuti kroz prste. Zgrabite to što želite ali nemojte stiskati previše.

Zdravlje: Budite umereniji.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Neko vam na indirektan način daje do znanja da svaka usluga deluje obavezujuće i da ima svoju povratnu cenu. Predstoji vam manji gubitak ili razočaranje koje treba da prihvatite kao novu lekciju o pravilima poslovnog ponašanja. 

Ljubav: Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite ljubavni poziv. 

Zdravlje: Dobro se osećate.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Obratite pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Nema razloga da preterujete u svojim zahtevima pred saradnicima. 

Ljubav: Kada su u pitanju veze osećate se prilično nesigurno. Imate jaku potrebu da preuzmete inicijativu, a u isto vreme da pustite stvari da idu svojim tokom. Dobro razmislite o tome šta želite pre nogo što krenete dalje.

Zdravlje: Puni ste energije.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Delujete ambiciozno i neprekidno smišljate nova poslovna rešenja. Međutim, vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema razloga da se ponašate nametljivo u društvu osobe koja ima stroge poslovne kriterijume. 

Ljubav: Pazite da nečija potreba za slobodom ne ugrozi vašu trenutnu vezu. Komunikacija je glavni faktor u svakoj uspešnoj vezi pa se potrudite da kažete ono što mislite.

Zdravlje: Osećate se dobro.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti i granicu koju ne treba da prekoračite. Nema potrebe da se izlažete velikom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja ima veliki poslovni uticaj. 

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, zakažite ljubavni susret. Dovoljno ste inspirisani da privučete nečiju emotivnu pažnju i da izazovete pozitivnu reakciju. 

Zdravlje: Bolovi u zglobovima.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajednicku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne planove i zato ne budite naivni i brzopleti. 

Ljubav: Planirajte susret sa bliskim prijateljima i neku omiljenu zabavu. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu. 

Zdravlje: Pokušajte da se opustite, nervozni ste.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Očekuju vas neki interesantni susreti i zato obratite pažnju na utisak koji ostavljate u društvu poslovnih partnera. Učinite sve što je potrebno da spojite lično zadovoljstvo sa praktičnim aspektima. 

Ljubav: Očekuje vas zadovoljstvo u susretu sa voljenom osobom. Tople emocije uvek deluju vrlo inspirativno i lekovito. 

Zdravlje: Više spavajte.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Očekuju vas iznenadne komplikacije poslovne prirode, ali to ne treba bitno da utiče na vašu koncentraciju. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli.Svi problemi se rešavaju pre ili kasnije. 

Ljubav: Prijaće vam različiti susreti i emotivni kontakti. Na sreću, postoji osoba koja ume da vam ugodi i da vam priušti odgovarajući tretman. 

Zdravlje: Pripazite na ishranu.