Dnevni horoskop za nedelja, 10. decembar

zima
pixabay.com

Dan je stvoren za relaksaciju i odmor. Iskoristite to jer sutra startuje nova radna netreba. Potrebno je da budete odmorni.

OVAN

Posao: Iritiraju vas različiti nesporazumi, ali i nečije neodmerene izjave. Problemi u komunikaciji sa saradnicima se svode na pitanje prioriteta. Svako od vas priželjkuje bolju poziciju koja garantuje veću slobodu izražavanja ili prestiž na poslovnoj sceni.

Ljubav: Preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Neko uporno ignoriše vaše primedbe ili poruke koje upućujete.
Zdravlje: Izražena napetost.

  

BIK

Posao: Neko vas nagovara da promenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentišete u nekom nepoznatom pravcu.

Ljubav: U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se granice sa vašim uverenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim “čudnim” oduševljenjem. Kao da se ne razumete dovoljno.
Zdravlje: Dobro se osećate.

  

BLIZANCI

Posao: Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.

Ljubav: U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da vas zavara. Neko ne ispunjava vaše osnovne kriterijume kao što vam se to čini.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

  

RAK

Posao: Neko odbija da sasluša ili prihvati vaše poslovne ideje. Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji vas vezuju za određene saradnike.

Ljubav: Priželjkujete zanimljivije događaje u svom ljubavnom zivotu. Susret sa jednom osobom može da ulepša vaše raspoloženje.
Zdravlje: Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

  

LAV

Posao: Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovno-finansijski gubitak, već kao dobar podsticaj za neke buduće planove. Budite umereniji u svojim izjavama pred saradnicima.

Ljubav: U ljubavnom životu za razliku od svog partnera, vi imate drugačija merila vrednosti i jasnije ciljeve. Povremeno delujete strogo i ne dozvoljavate nikakvo odstupanje od zajedničkih planova.
Zdravlje: Dobro se osećate.

DEVICA

Posao: Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti. Ponekad treba stvarati u kreativnoj tišini i mimo radoznalih pogleda.

Ljubav: Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša vaše primedbe. Na sreću očekujete brz ili lak rasplet događaja.
Zdravlje: Uzimajte vitamine.

PAZI ŠTA ŽELIŠ, MOŽDA SE I OSTVARI: Horoskop otkriva o čemu MAŠTATE celog života!

VAGA

Posao: Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte na bolje uslove.

Ljubav: Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da partner koristi lažne izgovore. Pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što se krije između redova.
Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA

Posao: Imate dobre ideje, ali neko ograničava vaš poslovni uticaj. Zbog nečije preterane samovolje osećate latentno nezadovoljstvo i nesigurnost. Nalazite se u nazahvalnoj poziciji da biste prećutali ono što mislite.

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne želite da menjate svoje kriterijume, ali novo ubeđivanje vas dovodi do granice strpljenja. Dobra volja i kompromis mora da postoji sa obe strane.
Zdravlje: 

Problemi sa leđima.

STRELAC

Posao: Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspeh i veliki utisak koji želite da ostavite na svoju okolinu. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše vaš uticaj.

Ljubav: Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji vaše emotivne potrebe. Prepustite se nekom od onih lepih trenutka inspiracije i radosti.
Zdravlje: Dobro se osećate.

  

JARAC

Posao: Neko vas kritikuje ili pokušava da predstavi vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima, ali vaši poslovni ciljevi se bitno razlikuju u odnosu na mišljenje većine.

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate previše tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje.
Zdravlje: Hronične tegobe.

VODOLIJA

Posao: Novi poslovno-finansijski uspeh deluje kao veliki podsticaj i na vašu okolinu. Ne želite da vas neko usporava u poslu i da vas zamara opširnom pričom.

Ljubav: Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i ono dragoceno “zrno razuma” koje imate.
Zdravlje: Odlično.

RIBE

Posao: Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja, kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere.

Ljubav: Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu vaše ličnosti.
Zdravlje: Proverite krvnu sliku. 

GLUME NEUSTRAŠIVOST, A U STVARI… Ovi horoskopski znakovi su ubedljivo NAJVEĆE KUKAVICE, da li ste među njima?