Dnevni horoskop za nedelju, 12. maj

Saznajte šta su vam zvezde danas pripremile.

Pixabay.com

OVAN 

Karijera: Preokupirani ste različitim dilemama, ali svoj deo obaveza završavate u predviđenom roku i na dobar način.

Ljubav: Pažljivije analizirajte osobu koja Vas podstiče na emotivnu nesigurnost. Neko Vam zadaje više dilema nego što biste to želeli.

Zdravlje: Zdravlje osetljivo.

BIK 

Karijera: Vama ne smeta teret popularnosti, već način na koji neko predstavlja Vaše ideje ili dosadašnji uspeh.

Ljubav: Slobodno izrazite emotivnu stranu svoje ličnosti pred bliskim osobama. Nemojte propustiti priliku da uživate u nečijem društvu ili u romantičnom susretu.

Zdravlje: Unosite više vitamina.

BLIZANCI

Karijera: Nedostaje Vam diplomatija i taktičnost u susretu sa saradnicima. Previše istine ponekad može da naškodi u saradnji.

Ljubav: Postoje različiti vidovi ograničenja. Ne možete dobiti sve što želite, bez obzira na samouverenost ili oprobane “trikove” koje koristite pred voljenom osobom.

Zdravlje: San je idealno rešenje.

RAK

Karijera: Potrebna Vam je mudra odluka, bolje je da ispoštujete listu prioriteta nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno.

Ljubav: Susret sa jednom osobom deluje zamorno, stoga tražite različite izgovore. Ipak, Vaše ponašanje ostavlja pomalo loš utisak.

Zdravlje: Ojačate imunitet unošenjem svežeg voća i povrća.

LAV 

Karijera: Delujete uznemireno, što se pomalo negativno odražava na Vašu stvaralačku koncentraciju ili na posao kojim se bavite.

Ljubav: Intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja je udaljena ili imate neke uskraćene mogućnosti. Nestrpljivo očekujete povod za novi emotivni susret.

Zdravlje: Više šetajte.

DEVICA

Karijera: Nalazite se u kreativnoj i stvaralačkoj fazi. Okolnosti Vam idu u prilog, a brza akcija predstavlja sjajan uslov za finansijski dobitak.

Ljubav: Neko će Vas obradovati emotivnom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što Vas asocira na emotivno zbližavanje i na dobro rasploženje u bliskom društvu.

Zdravlje: Zdravlje stabilno.

VAGA

Karijera: Dobro ste organizovani, svoje poslovne obaveze završavate na efikasan način i bez velike priče. Preostaje Vam da ispoštujete sve zadate rokove.

Ljubav: Dok Vi delujete skoro bezbrižno, partner pokušava da odgonetne neke zajedničke dileme i indirektno “osuđuje” Vaš način ponašanja.

Zdravlje: Moguće povrede zbog premora i smanjene koncentracije.

ŠKORPIJA 

Karijera: Važno je da prihvatite nečiji savet. Imate pogrešan utisak o nekim saradnicima i prolongirate rešavanje zajedničkih problema.

Ljubav: U velikom zanosu svoje emotivne želje možda upućujete pogrešnoj osobi. Osvrnite se dobro oko sebe, pre nego što donesete neku novu ili važnu odluku.

Zdravlje: Više vremena provodite u prirodi.

STRELAC 

Karijera: Razmislite pod kojim okolnostima treba da odgovorite na nečiju poslovnu ponudu ili poziv. Poslovni uspeh nije moguće ostvariti bez nečije asistencije i podrške.

Ljubav: Nema razloga da unapred kritikujete osobu do koje možda ne dopire Vaš glas ili poruka. Izbegavajte teme ili pitanja koja previše iritiraju voljenu osobu.

Zdravlje: Niste u formi.

JARAC 

Karijera: Osoba koja Vam se direktno suprotstavlja nema bitan uticaj na dalji tok događaja ili na Vaše poslovno-finansijske rezultate.

Ljubav: U susretu sa dragom osobom insistirajte na “emotivnom zbližavanju” i poveravanju. Prepustite se svojoj emotivnoj inspiraciji i doživećete novu radost.

Zdravlje: Budite umereniji u hrani i piću.

VODOLIJA 

Karijera: Opterećeni ste različitim obavezama i lagano gubite dominaciju u društvu saradnika. Potrebno je da prevaziđete trenutne nesporazume.

Ljubav: Očekujete da voljena osoba preuzme zaštitničku ulogu, naročito kada se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi. Potrudite se da pravilno prevaziđete trenutne nesporazume.

Zdravlje: Više šetajte.

RIBE 

Karijera: Delujete samouvereno pred osobom koja testira Vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Obratite pažnju na nečiji koristan savet.

Ljubav: Ograničite svoje emotivne želje i očekivanja na neku “razumnu meru”. Bez obzira na veliku upornost, ne možete da promenite partnerovu odluku.

Zdravlje: Nesanica i opšti pad imuniteta.