Dnevni horoskop za nedelju, 13. oktobar

Buran dan vas očekuje, nema šta! Evo šta su zvezde "isplanirale"...

Jesen
Pixabay.com

OVAN

Karijera: Zahvaljujući preduzimačkom duhu, nižete sve same poslovne uspehe. Bićete u situaciji da donosite brze i ispravne odluke. Ipak, poželjno je biti oprezniji.

Ljubav: Glavna tema dana je ljubav. Ona je inspiracija za sve aktivnosti. Zbog nje se lepo osećate i fantastično izgledate.

Zdravlje: Problemi sa varenjem.

BIK

Karijera: Pristrasno gledate na stvari koje okupiraju vašu pažnju. Poželjno je posavetovati se sa nekim i naći način za što bolje funkcionisanje.

Ljubav: Okrenite se kreativnom radu i višak energije sublimirajte u dela, a ne u svađe sa voljenom osobom. Dan je idealan za provod, bavljenje umetnošću i uživanje u romantici.

Zdravlje: Razdražljivi ste, zato izbegavajte svađe što će dodatno da vas namuči.

BLIZANCI 

Karijera: Rezultati rada su vidljivi, ali pošto postoji mogućnost da vas neko iznervira, izbegavajte žučne rasprave i vodite računa o tome da manje tračarite.

Ljubav: Želite da dominirate, ali je diskutabilno koliko će vam to poći za rukom. Nekoga stvarno magnetski privlačite, ali niste zadovoljni pojedinačnim slučajem.

Zdravlje: Prolazne migrene.

RAK 

Karijera: Izuzetno uspešan poslovni dan. Šarmirate saradnike i konkurenciju, tako da ostvarujete sve želje. Možete postići više od zamišljenog i odroniti čitavu planinu.

Ljubav: Partner je prvi na listi osumnjičenih za neiskreno ponašanje. Pošto mu ne verujete, a poverenje je glavni preduslov za normalnu vezu, razmilite o tome šta dalje činiti?

Zdravlje: Povećana fizička aktivnost je neophodna. Moguća kostobolja.

LAV

Karijera: Pokušajte da razložno priđete aktuelnom problemu i nađete za njega najbolje rešenje. To je idealan način da izbegnete nervnu razdražljivost.

Ljubav: Ponekad treba poslušati partnera, niste vi uvek u pravu! Tolerancija i razumevanje su definitivno osobine koje vam nedostaju!

Zdravlje: Čuvajte se pada imuniteta.

DEVICA

Karijera: Od događaja izvlačite maksimum, ali se ni sa tim nemojte zadovoljiti. Možete vi to i više i bolje. Uskoro sledi ozbiljno preispitivanje postignutih rezultata.

Ljubav: Neko pokušava da vas osvoji. Budite raspoloženi za nova poznanstva, nikada se ne zna šta iz toga može da proizađe! Očekujte vesti iz inostranstva.

Zdravlje: Pojačana osetljivost.

VAGA 

Karijera: Borba za prestiž krunisana je uspehom. Pošto vas sreća prati u svakom pogledu, iskoristite šansu, ali pokušajte i da se prepustite lepšoj strani života

Ljubav: Ne prenagljujte sa izlivima nežnosti, možete biti naporni partneru. Ako prolazi kroz lošu fazu, budite mu podrška i razumite ga.

Zdravlje: Problemi sa stomakom, morate prestati da se “prežderavate”.

ŠKORPIJA 

Karijera: Praktično pristupajte životu kako biste gubitke sveli na minimum. Nalazite se u fazi spasavanja onog što se spasti može.

Ljubav: Posesivni ste i ljubomorni. To partneru smeta, i može da izazove razmirice. Ukoliko nemate partnera, udvaraće vam se kolega sa posla.

Zdravlje: Priuštite sebi više odmora i opuštanja.

STRELAC 

Karijera: Glavna razmišljanja vezana su za način kako da obogatite budžet. Svesni ste koliko se trudite, a rezultata nema. Dodatan posao je aktuelan, ali i štednja.

Ljubav: Šarmantni ste i veseli, pa privlačite suprotni pol kao magnet. Udvaranje drugih vam prija i rado ga prihvatate. To je dobro, jer tako “pojačavate” svoju ljubavnu energiju!

Zdravlje: Dobro se osećate.

JARAC 

Karijera: Budite spremni da se povinujete tuđim željama i da u njima vidite i lepe stvari. U fazi ste donošenja važne odluke.

Ljubav: U čudnoj ste vezi trenutno. Iako imate koristi i na prvi pogled odlično funkcionišete, slabo se razumete.

Zdravlje: U dobroj ste kondiciji, ali unosite više vitamina i raznovrsniju hranu u organizam.

VODOLIJA 

Karijera: Očekuje vas uspešan poslovni period, ali tek za nekoliko dana. Do tada se naoružajte strpljenjem i pokušajte da kako-tako isplivate iz problema finansijske prirode.

Ljubav: Nerviranje nikuda ne vodi niti ćete time nešto rešiti. Ohladite glavu, pa problem sa partnerom rešite mirnim tonom i sporazumno.

Zdravlje: Prolazne vrtoglavice.

RIBE 

Karijera: Uzrok problema poželjno je potražiti u nedostatku prilagodljivosti. Vi kao da niste ušli u novo doba. Ono zahteva nove ljude, spremne u svakom pogledu.

Ljubav: Osetljivi ste i sve preozbiljno shvatate. Naučite da prihvatite šalu na svoj račun i budite opušteniji u odnosu sa partnerom.

Zdravlje: Moguće infekcije, perite ruke redovno!