Dnevni horoskop za nedelju, 14. mart

Poslednji dan je u ovoj sedmici - odmorite se za neke nove pobede!

Pixabay.com

Ovan

POSAO: Suviše forsirate lične ciljeve, tako da vaši saradnici reaguju na različite načine. Neko poštuje vaše sposobnosti, ali ne odobrava postupke i stil koji primenjujete

LJUBAV: Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi. Pre ili kasnije sve će doći na svoje mesto i faktor vremena vam ide u prilog.

ZDRAVLJE: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju i kondiciju.

Bik

POSAO: Zaokupljeni ste novim informacijima i uporno pokušavate da privedete kraju posao koji vas umara. Nemojte dozvoliti da gubite dragocenu energiju ili vreme na sporedne situacije.

LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom povremeno delujete zabrinutije nego što je to potrebno. Pokušavate da odložite neke od događaja koji nisu u potpunosti po vašoj meri.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO: Očekuje vas novo ili poučno iskustvo u susretu sa saradnicima. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu, tako da svi oko vas budu srećni i zadovoljni.

LJUBAV: Ako vaš partner ima drugačije stavove, kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u ljubavnom odnosu. Nemojte dozvoliti da Vas neko dovede u zabudu.

ZDRAVLJE: Prijaće vam boravak u prirodi.

Rak

POSAO: Umete da osmislite zadovoljavajući odgovor za svoje saradnike ili neko efikasno rešenje za različite situacije. Okolina poštuje vaše mišljenje i rezultate.

LJUBAV: Prati vas romantično raspoloženje. Nečije prisustvo u vama pokreće lavinu pozitivne energije i osećanja. Podstičite kod sebe maštovitost u izražavanju prema partneru.

ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj fizičkoj formi.

Lav

POSAO: Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Vaša odluka može da deluje korisno, ali podstiče i negativne komentare u saradničkim krugovima.

LJUBAV: Susret sa jednom osobom za sada više podseća na igru emotivnog prikrivanja i testiranja već na iskrenu razmenu osećanja. Imate nove dileme.

ZDRAVLJE: Važno je da se opustite .

Devica

POSAO: Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Zato svoju pažnju prevashodno usmeravate na materijalne rezultate ili na poslove koji imaju korisno značenje.

LJUBAV: Izgleda da partner nema nameru da strpljivo čeka na vašu odluku, već preuzima neki iznenađujući korak i potrebnu inicijativu. Logično, sve ima svoju cenu.

ZDRAVLJE: Potrebno je da unosite više tečnosti u organizam.

Vaga

POSAO: Potrebno je da raščistite sa svojim poslovnim dilemama ili sa nekim neprijatnim događajima iz bliske prošlosti. Nema razloga da se ponašate kao preveliki optimista.

LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom ipak ne možete dobiti baš sve što zahtevate ili očekujete. Budite zadovoljni sa onim što imate!

ZDRAVLJE: Nervozni ste.

Škorpija

POSAO: Imate neki dobar predosećaj i dovoljno energije da ostvarite skoro sve svoje zamisli. Ne treba da obraćate pažnju na različite komentare i nečije primedbe.

LJUBAV: Prenesite svoju emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Ukoliko to zaista želite, delovaćete vrlo zanosno i neodoljivo.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Strelac

POSAO: Delujete samouvereno u različitim situacijama i stalo vam je da dokažete svoje profesionalne sposobnosti na delu. Ipak, postoji deo istine koji mudro prećutkujete.

LJUBAV: Nemojte davati neka prevelika obećanja u ubeđenju da je to privremeni izraz emotivnog olakšanja. Budite za nijansu iskreniji ili pravedniji prema voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Napetost.

Jarac

POSAO: Imate loš predosećaj u vezi sa nekim saradnicima i zato smišljate alternativno rešenje. Pokazaće se da imate dobru procenu i da se nalazite u povoljnoj poslovnoj poziciji.

LJUBAV: Možda to ne primećujete, ali vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavaravati svog partnera.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

Vodolija

POSAO: U rešavanju novih poslovnih dilema upotrebite svoje iskustvo ili praktične sposobnosti. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni.

LJUBAV: Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju. Preostaje vam samo da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Ribe

POSAO: Prihvatite savremene ideje koje otvaraju nove poslovne mogućnosti. Poslovni uspeh i lično zadovoljstvo proizilaze iz zajedničkog dogovora u različitim relacijama.

LJUBAV: Uživajte u lepim stvarima koje imate ili vam se nude kao neke nove mogućnosti. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje.

ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.