OVAN
Svesni cilja koji je pred vama, strpljivo grabite napred. Poslove obavljate sa pojačanom dozom koncentracije, jer ste dodatno motivisani. Ambicija je glavna pokretačka snaga svih vaših trenutnih aktivnosti. Uzdržani ste, štedljivi i odlučni. Još ako budete u većoj meri sarađivali sa Jarcem – uspeh će biti udvostručen.

BIK
Mnoštvo životnih problema sustiglo vas je u isto vreme, pa se sa njima borite onako kako umete. Ne štedite energiju, što je produktivno, ali zamara. Poslušajte savet Strelca: on vam na osnovu sopstvenog iskustva može pomoći da ulažući manji napor rešite više stvari. Ako se to zove mudrost, onda budite mudri.

BLIZANCI
Uporno se verbalno dokazujete, jer mislite da ste uvek u pravu. To vas samo dodatno iscrpljuje. Svađe su normalna pojava, a rezultati bez sumnje pokazuju da niste na pravom putu. Razmislite objektivno o tome gde ste i kako se osećate. Nije lako, čak je i bolno, ali je ipak korisno. Istina može biti surova.

RAK
Zahvaljujući povoljnim aspektima planeta, urazumili ste se i rešili da normalno komunicirate. Odlično funkcionišete u timu, postižete zapažene rezultate a, što je glavno, dobro se osećate. Vage i Strelci vam prijaju, pa potražite njihovo društvo. Osećaj za lepotu je naglašen, bavljenje umetnošću – prava stvar.

LAV
U potrazi za vrednostima, razmišljate praktično. Smeta vam aljkavost i nemaran odnos drugih prema poslu. Ne želite da se svađate, pa nezadovoljstvo potiskujete. To dovodi do psihosomatskih bolesti, inertnosti i smetnji probavnog trakta. Nešto valja promeniti. Možda vas Devica može izvesti na pravi put?

DEVICA
Pošto jasno znate šta hoćete, niste u dilemi. Planirate promene i za njih se pripremate. Doduše, to činite sporo, jer su Device tihe i prilično oprezne. Analizirajući trenutnu situaciju, ne želite da vas ijedna sitnica pokoleba. Idealan period za finansijske transakcije i novu ljubav. Krenite joj u susret.

VAGA
Pošto ste se skitali i isprovodili, idealno je vreme za odmor. U međuvremenu ste zanemarili kuću. Trenutno vam više prijaju gosti nego posete drugima, pa nalazite razlog da oplemenite životni prostor. Kilometarski telefonski razgovori koštaju, ali vi za to puno ne marite. Takvi ste po prirodi.

ŠKORPIJA
Dan je u znaku aktivne korespodencije. Pošto ste promenljivog raspoloženja, nepostojani ste i neodgovorni prema prijateljima. Nešto im obećate, pa se kasnije pokajete i “vrdate”. Poslovni talenat i ljubav prema raznolikosti iskoristite za prave stvari. Sa voljenom osobom planirate putovanje.

STRELAC
Mnogo pričate, pa ste zbog toga promukli; ali šta da se radi kad niste naučili da ćutite. Strpljivo obavljate sve poslove, ali budući isključivi u stvavovima, loše komunicirate sa okolinom. Treba se manje verbalno izražavati, a više raditi. Vreme će pokazati ko je u pravu. Učite se toleranciji.

JARAC
Nervozu je danas moguća. Kritički ste orijentisani, skloni svađama i dokazivanju sopstvenih postupaka. Pošto je spisateljski dar izražen, bolje je družiti se sa maštom i stvaralaštvom nego sa neadekvatnim osobama. Potražite spas u druženju sa voljenom osobom i radu. Šetajte.

VODOLIJA
Povodljivi ste, pa ne znate da li se ponašate po sopstvenoj želji ili ste pod tuđim uticajem. Nešto planirate, ali teško prelazite u konkretnu akciju. Možda vam nedostaje energija ili motiv? Razloga za takvo ponašanje ima, ali ih treba odagnati. Pozabavite se malo analiziranjem sopstvene ličnosti.

RIBE
Sa entuzijazmom razmišljate o novim pronalascima i reformama. Kada je posredi planiranje susreta sa istomišljenicima, preduzimate jasnu inicijatiivu. Kreativno razmišljate i ispravno shvatate situaciju, ali sve to ima veze isključivo sa umetničkim radom. Na praktičnom planu ste tipičan utopista. Danas ste tipičan predstavnik svog znaka.loading...