Dnevni horoskop za nedelju, 17. jun

Blizanci i Device danas uživaju u ljubavi, Vodolija previše mašta, dok će Ribe biti pred velikim izazovom...

pixabay.com

OVAN

POSAO: Nećete tražiti oslonac drugih ljudi, već ćete snagu naći u sopstvenoj veri. Krčite trenutno put, koji vam je na neki način blokiran, ukoliko ne budete sa velikim entuzijazmom napred krenuli.

LJUBAV: Polje emocija je kod vas dovoljno dobro naglašeno, ovaj put nećete odustati od osobe na koju često mislite.

ZDRAVLJE: Pokušavate da se dovoljno hidrirate.

BIK

POSAO: Imate odličnu startnu poziciju, ali put do zvezda je u suštini kod vas otežan. Novca ukoliko trenutno nema na zadovoljavajućem nivou, ne očajavajte vreme za naplatu dolazi u skorije vreme.

LJUBAV: Ukoliko ste sa nekom osobom prekinuli priču, imaćete priliku da ponovo uspostavite odličnu komunikaciju.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu vrata.

BLIZANCI

POSAO: Kada su novčane transakcije u pitanju možete da se nadate povećem finansijskom prilivu. Bićete podstaknut novim idejama u vezi oblasti kojom se bavite. Ukoliko je to izdavaštvo, nećete pogrešiti u svojim odlukama.

LJUBAV: Možete da se nadate solidno dobrim aspektima, kada su emocije u pitanju. Jedna Devica vas maksimalno podržava, ovaj put.

ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti.

RAK

POSAO: Nemate nameru da se nekome pravdate kada je određena količina novca u pitanju, koja se trenutno našla na vašem bankovnom računu. Ne morate da se pravdate oko naplate koja vam u suštini sleduje.

LJUBAV: Ne produbljujte problem ovaj put, jer sve ima svoj rok trajanja kao i ove loše postavke koje su prolaznog karaktera.

ZDRAVLJE: Pazite se oscilacije pritiska.

LAV

POSAO: Ne morate da žurite koliko se od vas traži da se dobro informišete u vezi transakcija koje bi sproveli, ukoliko se bavite prodajom. Vaše trgovačke sposobnosti su na nivou koji ste tražili u većoj meri.

LJUBAV: Pokazatelji vašeg trenutnog emotivnog stanja su odlični i možete biti dosta srećne ruke kada su izjave ljubavi u pitanju. Jedan Jarac je odličan izbor.

ZDRAVLJE: Odličnog ste zdravlja ovaj put.

DEVICA

POSAO: Ukoliko ste imali probleme sada možete da nadate solidnom finansijskom prilivu, kroz transakcije koje se nastavljaju kroz jedan solidno pozitivan trend.

LJUBAV: Oni koji su sami mogu da upoznaju mističnu Vodoliju i da započnu solidnu romansu. Ne tražite mnogo pa će vaše želje biti uslišene.

ZDRAVLJE: Povišena temperatura je malo učestalija kod vas.

VAGA

POSAO: Umete više stvari odjednom da radite i ne dozvoljavate da vam se neko meša u izbor, koji trenutno imate. Ostajete dosledni zadatku koji imate i volite da radite ono za šta ste se izborili.

LJUBAV: Zaljubive ste prirode ovaj put. Morate da se suzdržite kada je u pitanju emotivna blokada partnera koja će u suštini brzo proći.

ZDRAVLJE: Volite da se bavite fitnesom.

ŠKORPIJA

POSAO: Već duže vreme radite poslove koji zahtevaju mnogo više snage. Vremenom ćete steći kondiciju, koju trenutno nemate. Nećete očajavati kada su trenutne prepreke u pitanju.

LJUBAV: Možete očekivati izuzetan, noćni provod. Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Bika, emocije neće izostati. Imate odličnu priliku da se opustite na solidan način.

ZDRAVLJE: Osetljivost reproduktivnih organa.

STRELAC

POSAO: Ukoliko ste timski igrač imate veliku šansu da završite sa aranžmanima i ugovorima, koje ste odavno već započeli. Ne pokušavajte da se stavljate u podređen položaj na osnovu površnih rezultata.

LJUBAV: Vaša zvezda vodilja je neko iz prošlosti. Morate da se snađete za nešto bolju poziciju koja nije nedostižna.

ZDRAVLJE: Povišen holesterol.

JARAC

POSAO: Ne oseća se lenjost nego samo rigidan stav, kada su vaše promene u pitanju. Volite da primenjujete tradicionalne poteze kada je u pitanju poslovna prilika koja vam se pruža ovaj put.

LJUBAV: Ukoliko vam se pojavi neko od ranije, ono što toj osobi možete da pružite je samo prijateljska ruka pomirenja.

ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

POSAO: Mnogi bi za vas rekli da ste zamaštani i u svom svetu, što je u suštini loša percepcija. Pokušavate da dokažete suprotno, ali vam ne uspeva.

LJUBAV: Niste u mogućnosti da birate partnera koliko vam se u suštini savetuje da se borite na poslovnom segmentu malo više nego na emotivnoj strani.

ZDRAVLJE: Imate blokadu.

RIBE

POSAO: U životu vam ništa lako nije došlo, uvek ste imali začuđujuću snagu kao i ovaj put. Imate dovoljno izazova, kada je pobednički stav u pitanju kojem težite. Neko vam se stalno isprečuje i pokušava da sa vama dovoljno manipuliše.

LJUBAV: Ne uzimajte zdravo za gotovo ono što čujete od svoje simpatije. Imaćete mnogo više načina da se stvari skockaju u vašu korist.

ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena.