Dnevni horoskop za nedelju, 20. jul

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za poslednji dan u nedelji!

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Morate iz trenutnih okolnosti izvući pouku i krenuti putem prosperiteta. Za sada su poslovne šanse daleko povoljnije.

Ljubav: Biće i ljubavi ukoliko se strpite. Ovnovi, uprkos opšteprihvaćenom mišljenju, umeju da čekaju, pa će tek krajem leta opušteno uživati u nečijem zagrljaju.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

 

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Što je najvažnije, sami ste skloni da poverujete sopstvenim projekcijama. Budite objektivniji.

Ljubav: Romantično raspoloženi, živite u svetu erotskih i čulnih fantazija. Čeznete, nekoga tajno obožavate. Da li postoji način da ga sretnete? Za sada će se sve svesti na obična maštanja. Pošto je osoba koja vas na to nagoni opasna iluzija, izbijte je iz glave.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije, provedite veče uz TV.

 

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Moć opažanja je naglašena, mašta bujna i inspirativni ste.

Ljubav: Nova ljubav je na pomolu, mada izvesne probleme vezane za staru ljubav još uvek niste rešili. To na vas ne liči.

Zdravlje: Posao je napokon u drugom planu. Uživate.

 

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Na najbolji način koristite svoje ideje. Fantazija je bogata. Spremno dočekujete nastupajuće događaje rukovođeni ranijim iskustvom.

Ljubav: a partnerom ste u fazi stabilnosti. Pozitivne emocije.

Zdravlje: Preplavljeni ste isključivo pozitivnim osećanjima. Zaljubljen čovek je srećan, a samim tim i zdrav.

 

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Dešavaju se zanimljive stvari – bar vam nije dosadno. Period pred vama je dobar za poslove koji uključuju imaginaciju, ali ne i za praktične stvari.

Ljubav: Na momente ste nervozni, spremni da planete, da biste ubrzo bili potpuno smireni. Ko utiče na ovu promenu raspoloženje? Voljena osoba, naravno.

Zdravlje: Opasnost od povreda, posebno u saobraćaju, trenutno je pojačana, tako da se savetuje oprez.

 

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Budite kreativni, radite nešto konkretno. To je bolje nego isprazni razgovori.

Ljubav: Želite da rešite probleme na emotivnom planu na vama svojstven način – što brže, to bolje. Pošto je problem dugoročne prirode, neće ići baš glatko.

Zdravlje: Potražite glavnog uzročnika za sve svoje postupke u podsvesti. Morate posvetiti više pažnje mentalnom zdravlju i početi da razmišljate o sebi.

 

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Uspešan period se nastavlja. Uživate u svim oblastima života. Pod uslovom da partner umereno pokazuje osećanja, veza će opstati. U protivnom, činićete sve da se distancirate.

Ljubav: Ukoliko partner pokuša da vas omalovaži, teško njemu. Pokazaćete mu zube.

Zdravlje: Prijaće Vam opuštenija atmosfera i neki vid neformalne zabave u bliskom društvu.

 

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Uticaćete na druge, uvoditi promene u ono čime se bavite, ali neka vas ne iznenade naleti nervoze. Mnogi će imati pojačane ekstrasenzorske sposobnosti. One praktične neka se nadaju uzrujavanjima i nenadanim poslovima. Primenite ranija iskustva; čim se dobro osećate, možete da okončate neke poslove i započnete nove, i obrnuto.

Ljubav: Intuicija je izražena, pa se savetuje da je iskoristite.

Zdravlje: Prijaće vam relaksacija.

 

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Ukoliko niste svesni uspeha, problem je subjektivne prirode. Sve ukazuje na priznanja, radosti i sreću, ali vaša pesimistička narav nije u stanju da to prihvati. Lakše se snalazite u problemima. Nezadovoljstvo je stanje sa kojim ste se prosto saživeli, pa u tome leži jedan od razloga za trenutne blokade.

Ljubav: Na emotivnom planu, mogući su preokreti, i to nabolje.

Zdravlje: Prijao bi vam boravak u prirodi.

 

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Aktuelna tema ovih dana jeste rad na sebi i o tome treba razmišljati.

Ljubav: Koliko ste spremni da se menjate? Da li ste svesni sopstevnih mana?

Zdravlje: Da li uopšte znate zbog čega imate zdravstvenih problema? Pitanja ima bezbroj, a odgovor je jedan. Poželjno je krenuti sa promenama, najpre od samoga sebe. Nema sumnje da ćete u tome i uspeti.

 

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Iako potižete poslovni uspeh, vi ipak niste zadovoljni. Učite se strpljenju i pokušajte da nađete utehu u sitnicama.

Ljubav: Osećate se voljeno i srećno. Ljubav vidite u svemu što vas okružuje.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

 

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Uspešan poslovni dan, praćen gomilom obaveza, ali i konkretnim rezultatima. Planirate nove poslovne i društvene kontakte. Kriza je za vama, pa možete da uživate u sopstvenim ostvarenjima.

Ljubav: Mirni ste kao bubica, za razliku od prethodnih dana, kada ste bili spremni da ujedate. Zamislite kako je onima sa kojima ste stalno.

Zdravlje: Potrudite se da akomulirate pozitivnu energiju.