Dnevni horoskop za nedelju, 21. decembar

Otkrite šta su vam zvezde pripremile za današnji dan!

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Neko vas indirektno navodi na pogrešan izbor ili na prikrivanje istine. Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, što loše utiče na vašu koncentraciju. Na kraju, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.

Ljubav: U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima razlikujete.

Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

 

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Imate dobre ideje, ali nažalost vaša okolina kao da nema dovoljno sluha da vas podrži. Zbog različitih pravila i poslovnih interesa, poželjno je da prihvatite kompromisnu varijantu kao najbolje rešenje. Važno je da pravilno ističete svoje pozitivne osobine.

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti i zavodljivi, do god ne osetite zajedničko zadovoljstvo. Uživajte u svom svetu intime.

Zdravlje: Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.

 

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Imate utisak da okolina nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe ili interesovanja. Ipak, nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji.

Ljubav: Iznenađenja su moguća u oba pravca. Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme, između vas i partnera povremeno provejava zajedničko nepoverenje i nova pitanja.

Zdravlje: Izbegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju ili psihološki opterećuju.

 

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Očekuje vas uspeh u saradnji sa jednom starijom osobom. Pokrenite inicijativu u različitim pravcima, kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspeha i ličnog zadovoljstva.

Ljubav: Raduju Vas novi događaji koji vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja kako biste dobili pravi.

Zdravlje: Prijaće vam neka dodatna ili sportska aktivnost.

 

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Ponekad vam nedostaje samopouzdanje i smisao za praktičnom orijentacijom, ali uvek postoji neko zaobilazno rešenje. Obratite pažnju na nove informacije, važno je da udružite svoje ineterese sa proverenim saradnicima. Dobra volja ponekad čuda čini i deluje snažno.

Ljubav: Dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe, kako biste osetili novu kreativnu inspiraciju ili zanos.

Zdravlje: Izbegavajte različite situacije koje vas psihički uznemiravaju.

 

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: U dogovoru sa saradnicima je potrebno da ostvarite saglasnost u uvažavanju različitih interesovanja ili praktičnih ciljeva. Nove dogadjaje na poslovnoj sceni prihvatite u optimističkom stilu, bez obzira na razlike koje postoje u mišljenju.

Ljubav: Postoje neka pitanja koja se postupno rešavaju ili tajne koje se otkrivaju samo kroz zajednički odnos. Rešavajte dileme isključivo u bliskom susretu sa dragom osobom.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

 

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Na vama je da opravdate svoj poslovni ugled ili poverenje u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Prihvatite koristan savet.

Ljubav: Pokažite da imate dovoljno poverenja u blisku osobu, posebno kada se to od vas očekuje. Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da prevari, oslonite se na svoja osećanja.

Zdravlje: Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

 

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Imate pomalo loš predosećaj u iščekivanju na rasplet nekih događaja na poslovnoj sceni ili na susret sa određenim saradnicima. Stoga, izbegavajte sumnjive ponude i eksperimentalne situacije.

Ljubav: Posvetite pažnju nekim porodičnim temema ili osobi koja ume da deluje vrlo pozitivno na vaše raspoloženje. Trenutno vam je potrebno ne samo nečije prisustvo, već i emotivna podrška.

Zdravlje: Prijaće vam psiho-fizička relaksacija, opustite se.

 

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na vaše raspoloženje. Sa par dobrih poteza, možete rešiti svoje problem.

Ljubav: Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način, ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namera.

Zdravlje: Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

 

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namere i jasne ciljeve.

Ljubav: U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate.

Zdravlje: Učinite nešto u prilog lepšem fizičkom izgledu i dobrom raspoloženju.

 

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Nema razloga da optužujete druge za svoj poslovno-finansijski neuspeh ili da se ponašate nepravedno prema saradnicima. Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.

Ljubav: Imate utisak da partner uporno prikriva neke detalje istine, koje biste želeli da čujete i što dodatno utiče na vašu sumnjičavost ili na neraspoloženje.

Zdravlje: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

 

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Interesuju vas konkretni poslovni rezultati, a ne opširni planovi ili pregovori. Ukoliko vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.

Ljubav: Pratite svoj „unutrašnji glas” ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje odredjene dileme, ne sumnjate da će vaše srce napraviti dobar izbor.

Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.