Dnevni horoskop za nedelju, 21. oktobar

Ovnovi, izrazite emocije koje skrivate! Blizanci su ovih dana zanosni!

Pixabay.com

OVAN

Karijera: Interesuju vas konkretni rezultati i mogućnost za ubrzanim napredovanjem na poslovnoj lestvici. Vaš stav deluje razumno, ali potrebna vam je i nečija ozbiljna podrška. Obratite pažnju na svoj stil izražavanja.

Ljubav: Bez nečijeg prisustva osećate emotivnu prazninu ili žal. Teško vam je da izrazite svoja osećanja i namere pred bliskom osobom, nešto vas sputava.

Zdravlje: Ojačate imunitet unošenjem svežeg voća i povrća.

BIK

Karijera: Imate pozitivan uticaj na svoju okolinu, ideja koju propagirate potvrđuje vašu profesionalnu svest o zajedničkim interesima. Pokušavate da osmislite dobru strategiju i ne dozvoljavate da vas neko zatekne.

Ljubav: Raduju vas novi događaji i nečija iskrena namera da vam ugodi. Partner ume da vam prenese dobro raspoloženje i emotivnu inspiraciju, prihvatite sve ono što dobijate.

Zdravlje: Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava.

BLIZANCI

Karijera: Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisnu ideju o poslovnoj saradnji i dokažite svoje sposobnosti na delu. Nema potrebe da odlažete neku zajedničku akciju.

Ljubav: Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Delujete zanosno i uspevate da privučete nečiju pažnju, što će dodatno uticati na vaše samopouzdanje.
Zdravlje: Zdravlje osetljivo.

RAK

Karijera: Neko vas navodi na pogrešan izbor i pokušava da ograniči vaš poslovni uticaj. Nema potrebe da ulazite u raspravu sa osobom koja koristi drugačija merila vrednosti. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju.

Ljubav: Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan epilog dolazi sam po sebi. Potrebno Vam je nečije razumevanje i emotivna podrška.

Zdravlje: Unosite više vitamina.

LAV

Karijera: Sumnjate u nečije namere i imate loš predosećaj u susretu sa određenim saradnicima. Nema potrebe da zaključujete na osnovu prvog utiska, sačekajte na prigodan trenutak. Imate dovoljno iskustva da se zaštitite od nekih loših uticaja.

Ljubav: Postoji osoba koja u vama pokreće snažne emocije, usmerite svoje misli ka zajedničkim temama. Uživajte uz blisku osobu i u privilegijama koje imate.

Zdravlje: San je idealno rešenje.

DEVICA

Karijera: Stalo vam je da uskladite svoje poslovne i privatne obaveze. Dovoljno ste vešti da ostvarite svoje interese na različitim stranama. Nemojte dozvoliti da vas neko nepotrebno usporava ili da remeti vašu koncentraciju.

Ljubav: Imate pozitivan uticaj na nečije raspoloženje. Pokažite da se zajednička sreća krije u iskrenoj razmeni osećanja. Osećaj pripadnosti i bliskosti donosi vrhunac sreće.

Zdravlje: Zdravlje stabilno.

VAGA

Karijera: Poslovni dogovor kreće u pozitivnom smeru, kada postoji podrška i saglasnost oko uvažavanja različitih interesa. Važno je da nove događaje prihvatite u optimističkom stilu, nema razloga da sumnjate u nečije poslovne namere.

Ljubav: Potrudite se da obradujete voljenu osobu na originalan način, dobra volja “čuda čini”. Pratite svoju „ideju vodilju” koja donosi zajedničku radost.
Zdravlje: Više šetajte.

ŠKORPIJA

Karijera: Na vama je da opravdate svoj poslovni ugled u situacijama koje mogu različito da se protumače. Osmislite dobar plan, uz određenu dozu mudrosti i umešnost sve može da se podvede pod poslovni uspeh.

Ljubav: Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini predstavlja dobar predznak. Sreća je dostižna, kada Vas sa nekim povezuju topla osećanja i lepe misli koje razmenjujete.

Zdravlje: Više vremena provodite u prirodi.

STRELAC

Karijera: Nema potrebe da optužujete druge za lošu procenu ili svoj poslovno-finansijski neuspeh. Potrudite se da pravilno korigujete svoje ponašanje u skladu sa zajedničkim interesima.

Ljubav: Partner vešto prikriva deo istine, što dodatno utiče na Vaše neraspoloženje. Ponekad nije lako dokazati istinu, čak i kada su sve prednosti na Vašoj strani. Ali, nema razloga da odustajete.
Zdravlje: Vodite računa da u tome ne preterate, jer su moguće povrede zbog premora i smanjene koncentracije.

JARAC

Karijera: Neko nema dovoljno razumevanja za vaše poslovne ideje. Otkrivate nove nesporazume u susretu sa saradnicima, nedostaje vam uzajamna podrška i razumevanje. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o poslovnoj saradnji.

Ljubav: Potrebno je vreme, da iskristališete svoja osećanja i da profiltirate misli. Nemojte donositi ishitrene odluke o nekom ko vam je drag, budite strpljiviji.

Zdravlje: Budite umereniji u hrani i piću.

VODOLIJA

Karijera: Nalazite se u kreativnoj fazi, ali neko nema dovoljno sluha da vam se pridruži. Zbog različitih interesovanja i poslovnih pravila koja nameću određeni saradnici, morate da prihvatite kompromis ili utešnu varijantu.

Ljubav: Izbegavajte novu ljubavnu raspravu, uzdržite se od glasnih komentara i kritizerskih tonova pred voljenom osobom. Budite popustljiviji više nego obično.

Zdravlje: Niste u formi.

RIBE

Karijera: Neko osporava vaš uspeh, tako da vas nepotrebno opterećuje novim test situacijama ili dodatnim uslovima. Nemojte dozvoliti da novi poslovni nesporazumi utiču na vašu koncepciju i na kretivno raspoloženje.

Ljubav: Planirajte susret sa osobom koja u vama pokreće emotivne talase, potreban Vam je pozitivan impuls. Oslonite se na snagu svojih osećanja i na neke lepe misli.

Zdravlje: Možda je to stanje razlog za nesanicu i opšti pad imuniteta.