Dnevni horoskop za nedelju, 22. januar

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za ovu nedelju.

Unsplash.com

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Optimizam u razmišljanju deluje podsticajno i na vašu okolinu, važno je da potencirate poslovni stil koji donosi najbolji odjek među saradnicima. Pravilna raspodela interesa predstavlja suštinsko pitanje i neku osetljivu temu.

Ljubav: U ljubavnom odnosu umete da zadovoljite svoja očekivanja i potrebe. Svojom pojavom, načinom razmišljanja i ponašanja ostavljate veliki utisak na okolinu.

Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju i volju.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Ništa nije toliko komplikovano, da ne može da se poboljša ili unapredi. Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju u razmišljanju i da prihvatite timski rad. Obratite pažnju na pravilan izbor saradnika.

Ljubav: Prolazite kroz neku osetljiviju fazu emotivnog preispitivanja. Da bi nešto zaista zaživelo u stvarnosti na dobar način, morate imati dovoljno vere i samopouzdanja pred bližom okolinom.

Zdravlje: Potrudite se da uskladite svoje misli i osećanja, kako biste ostvarili bolji psihološki mir.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Potvrđuje se zlatno pravilo da je važnije znati i umeti, nego imati. Pravilan način razmišljanja i sposobnost dobrog snalaženja u različitim situacijama donose uspešne rezultate. Osmislite svoju poslovnu strategiju.

Ljubav: Vaši emotivni utisci i raspoloženje se menjaju u zavisnosti od društva u kome se nalazite. Želeli biste da produžite samo one prijatne momente koji imaju neku posebnu čar.

Zdravlje: Obratite pažnju na uredniji način života, potrebno vam je više sna.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Ponekad logične pretpostavke ili zakonitosti u mišljenju nisu dovoljne da biste ostvarili sve svoje poslovne vizije. Faktor sreće ima presudno značenje na konačne rezultate, oslonite se na svoju sposobnost inuitivnog opažanja.

Ljubav: Nečije prisustvo i određeni događaji daju novi smisao u vašoj emotivnoj orijentaciji. Potrebna vam je nečija iskrena podrška, zatražite je od prave osobe.

Zdravlje: Usmerite svoju pažnju prema vedrim sadržajima i ulepšajte svoje raspoloženje.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Potrebno je da korigujete svoje zahteve u skladu sa zakonitostima ili promenama koje postoje na poslovnoj sceni. Princip udruživanja donosi bolje mogućnosti, razmislite o novom usklađivanju poslovnih interesa.

Ljubav: Pokušavate na bolji način da razumete svog partnera, ali bez iskrenog dijaloga ne možete dobiti pravi odgovor. Sve se rešava u iskrenom razgovoru kroz odnos poveravanja.

Zdravlje: Manje se posvećujte porocima, više zdravom životu.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Računate na varijantu da sve što uložite na poslovnom polju treba da vam se vrati uvećano. Svesni ste svojih kvaliteta i želite da udovostručite rezultate na različitim nivoima. Imate veliki uticaj na svoju okolinu, što predstavlja dodatnu olakšicu u svakom pogledu.

Ljubav: Emotivni sklad u odnosu sa voljenom osobom podstiče u vama novu energiju, sve je lepše kada razmenjujete svoje misli i osećanja.

Zdravlje: Opustite se na način koji će vas ispuniti novim zadovoljstvom.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Imate dovoljno energije i zagovarate ubrzani tempo poslovanja. Potrebno je da odredite svoje mesto među saradnicima, kako biste uspešno funkcionisali na više strana istovremeno. Zagovarajte ideju koja donosi efikasnije rezultate.

Ljubav: Emotivna radost koju osećate, najavljuje nove događaje ili neke lepše mogućnosti u odnosu sa osobom koja privlači vašu pažnju. Planirajte novi ljubavni susret.

Zdravlje: Prijaće vam vitaminska ishrana i veća količina tečnosti.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Novi poslovni izazovi deluju kao dobar podsticaj, ali sve ima svoju granicu. Sklonost ka preterivanju može da vas udalji od nekih osnovnih poslovnih interesa. Važno je da imate neku alternativnu varijantu ili rešenje.

Ljubav: Osećate pojačani unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vaš utisak, raspoloženje ili odluka ne predstavlja dugoročno rešenje.

Zdravlje: Potrebna vam je umerenost u razmišljanju i ponašanju.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Energičnost i visoki stepen samopouzdanja predstavljaju vaš zaštitini znak. Da biste ostvarili svoje namere potrebno je da podstičete poslovne kontakte u različitim pravcima. Proširite svoje saznanje o aktuelnim temama na poslovnoj sceni.

Ljubav: Raduju vas neki novi susreti, posebno kada se nalazite u dobroj prilici da demonstrirate svoj šarm ili zavodničke sposobnosti. Osećate novi emotivni uzlet.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Teorijske postavke ne moraju uvek da se poklapaju sa praktičnim rezultatima. Situaciju na poslovnoj sceni treba posmatrati iz različitih uglova kako biste zaštitili svoju poziciju i interese. Oslonite se analitičko opažanje i na svoje iskustvo.

Ljubav: Osećate potrebu da vas neko emotivno podrži i da se zatim povučete i svoj svet intime. Prijaće vam emotivni kontakt ili bliskost uz dragu osobu.

Zdravlje: Važno je da obnovite i akumulirate pozitivnu energiju.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Rasplinuli ste se u različitim pravcima i očekujete pozitivne promene u svom poslovnom okruženju. Potrebno je da se stvore bolji uslovi kako biste delovali u skladu sa svojim planovima. Budite dovoljno strpljivi u svakom pogledu.

Ljubav: Privlače vas novi emotivni kontakti i mogućnost da ostvarite neko zanimljivo iskustvo koje će vas posebno oraspoložiti. Novi izazov za vas ima i veliku draž.

Zdravlje: Prijaće vam boravak u prirodi i neki vid relaksacije.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Ponekad treba promeniti tipičan obrazac poslovnog ponašanja i primeniti novo pravilo. Sve se svodi na dobru procenu uslova i mogućnosti koje imate. Profesionalni standardi se pomeraju, a na vama je da utvrdite redosled poteza.

Ljubav: Ne skrivate svoje namere i ljubavna očekivanja, ali ne zavisi sve od vaše volje. Postoji i duži ili teži put, koji vodi do ljubavnog zadovoljstva. Nemojte odustajati.

Zdravlje: Poboljšajte svoju koncentraciju i održavajte dobru psiho-fizičku formu.