Dnevni horoskop za nedelju, 23. decembar

Nedelja je dan predviđen za odmor i opuštanje, to je svima dobro poznato! Zato, mozak na "off" - vreme je za relaksaciju...

horoskop
sxc.hu/berka

OVAN

POSAO: Postoje stvari koje činite u tajnosti i to se loše odražava na vašu koncentraciju. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost.

LJUBAV: Delujete uznemireno. Zatražite nečije razumevanje ili oproštaj i izbegavajte emotivno rivalstvo. Potrudite se što bolje da kontrolišite svoje impulse.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BIK

POSAO: Pohvale koje dobijate od saradnika deluju podsticajno i obavezujuće. Pokušavate da uskladite različite poslovne obaveze, ali ne možete da ispunite sve zahteve.

LJUBAV: Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite neki emotivni poraz i da se zavaravate lažnim nadama.

ZDRAVLJE: Ojačate imunitet unošenjem svežeg voća i povrća.

BLIZANCI

POSAO: Važno je da opravdate svoj poslovni ugled u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne možete imati ubedljivo opravdanje ili izgovor.

LJUBAV: U porodičnom životu pokažite da imate dovoljno poverenja u nečije dobre namere. Svima je potrebna emotivna podrška i podsticaj. Ostanite u poznatom i bliskom okruženju.

ZDRAVLJE: Zdravlje stabilno.

RAK

POSAO: Zaključujete da okolina nema dovoljno razumevanja za vaša osnovna interesovanja. Budite dovoljno strpljivi jer nema razloga da rasuđujete na osnovu prvog utiska.

LJUBAV: Ne možete lako da dešifrujete nečiju poruku i emotivne namere. Iznenađenja su moguća u različitim pravcima. Ako nešto ne probate, nećete ni znati da li je dobro ili ne.

ZDRAVLJE: Niste u formi.

LAV

POSAO: Potrebno je da se dogovorite sa saradnicima oko uvažavanja različitih poslovnih interesovanja. Upotrebite svoje diplomatske manire.

LJUBAV: Priželjkuje emotivno zbližavanje, ali postoje komplikacije koje vas dodatno usporavaju. Važno je da imate dobru ideju i jaku volju kojom izražavate svoje dobre namere.

ZDRAVLJE: Zdravlje osetljivo.

DEVICA

POSAO: Povoljnu priliku na poslovnoj sceni najčešće procenjujete na osnovu njene praktične primene ili moguće upotrebne vrednosti. Interesuju vas konkretni rezultati, a ne nečija priča ili velika obećanja bez pokrića.

LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom, uz svo uvažavanje razuma, treba da pratite i svoj unutrašnji glas ili impuls. Ljubav ume da prevazilazi sve okvire logičnog rasudjivanja.

ZDRAVLJE: Pripazite na svoje zdravlje.

VAGA

POSAO: Imate loš predosećaj u iščekivanju na nečiji odgovor ili na završni rasplet događaja na poslovnoj sceni. Izbegavajte sumnjive ponude i poslovne pregovore sa nepoznatim osobama.

LJUBAV: Postoji osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim potrebama. Planirajte susret ili romantičnu zabavu u dvoje. Prijaće vam nečija bliskost i intimna atmosfera.

ZDRAVLJE: Unosite više vitamina.

ŠKORPIJA

POSAO: Ideja ili rešenje koji ste odabrali predstavljaju dobar poslovni izbor. Potrebno je da se angažujete na različitim stranama i da dokažete svoje praktične sposobnosti na delu.

LJUBAV: Raduju vas promene u privatnom životu. Partner u vama podstiče tople emocije koje vam nedostaju. Emotivna bliskost je stanje koje vam ponovo vraća u unutrašnju ravnotežu i skladnije odnose sa bližom okolinom.

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro.

STRELAC

POSAO: Neko osporava vaše ideje. Nemojte dozvoliti da se trenutna situacija loše odražava na vašu koncentraciju. Potrebna vam je pozitivna orijentacija i bolji smisao za poslovnim pregovaranjem.

LJUBAV: Ponekad suviše impulsivno izražavate svoje negodovanje pred voljenom osobom. Nedostaju vam taktičnost i strpljenje. Iskrenosti je poželjna, ali morate je pravilno dozirati.

ZDRAVLJE: Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava.

JARAC

POSAO: Delujete zabrinuto, jer okolina nema dovoljno sluha da prihvati vaše ideje. Zbog različitih poslovnih interesovanja i pravila koja nameće jedna uticajna osoba, morate da prihvatite kompromisno rešenje.

LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom izbegavajte novu raspravu. Preterujete u svojim zamerkama, nije sve onako kao što vam se čini. Napravite emotivnu distancu.

ZDRAVLJE: Budite umereniji u hrani i piću.

VODOLIJA

POSAO: Neko u vama podstiče radoznalost duha i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisnu ideju koja proširuje vaše poslovne mogućnosti.

LJUBAV: Umete da osvojite nečije simpatije i nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili inspiracija onda kada je to najpotrebnije. Partner vas pažljivo posmatra.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

RIBE

POSAO: Nema potrebe da tražite novu olakšicu ili zaobilazno rešenje. Posao koji vas zamara treba završiti u najkraćem roku i bez nadmudrivanja u dijalogu sa saradnicima.

LJUBAV: Imate utisak da partner po smišljenom scenariju prikriva istinu i to dodatno utiče na vaše neraspoloženje. Ipak, svako zagovara stil koji najbolje poznaje. Usmerite svoju pažnju na neke prijatne događaje.

ZDRAVLJE: Niste svesni trenutnog stanja, pa zapadate u depresiju.