Dan definitivno donosi pozitivnu energiju, donosi flert u vazduhu, pa ako danas treba da se čuvate nečega – čuvajte se flertova kroz reči, a sve ostalo će biti kako treba da bude. Uživajte, lep dan vam želimo!

 

OVAN

Posao: Raspolažete sa ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Zato, nemojte očekivati preteranu podršku u svojoj okolini.

Ljubav: Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.

Zdravlje: Podložni ste probavnim tegobama.

BIK

 

Posao: Nemir koji osećate već drugi dan vam ne da mira. Imate osećaj da će se nešto važno dogoditi i da to neće biti prijatna promena. Opustite se i bolje organizujte svakodnevnicu.

Ljubav: Osećate veliku tenziju na emotivnom planu i na korak ste da sve presečete i okrenete novi list. Danas će biti miran dan pa pokušajte da saberete svoje misli i osećanja.

Zdravlje: Hronične tegobe.

 

BLIZANCI

Posao: Ako ne možete da promenite druge, danas menjajte sebe. Finansije su u padu i kolikim god prihodima da raspolažete, osećate da uskoro morate da napravite važnu poslovnu promenu.

Ljubav: Pokušavate da podržite voljenu osobu tako što ćete joj finansijski pomoći. Danas imate manje vremena za privatni život, a još manje za razgovore sa partnerom.

Zdravlje: Dobro se osećate.

SA NJIMA JE BRAK “NOĆNA MORA”: Ova tri znaka su NAJGORI SUPRUŽNICI!

RAK

 

Posao: Zbunjeni ste i osećate nesigurnost. Niste zadovoljni pozicijom koju imate i prosto zavidite onima koji su samostalni i imaju svoj novac.

Ljubav: Imate potrebu da razgovarate sa voljenom osobom samo što ona sada nema vremena za vas. Emocije kompenzujete prijateljima koji danas pokazuju prema vama punu naklonost.

Zdravlje: Umorni ste.

 

LAV

Posao: Trudite se da date najbolje od sebe i u prepodnevnim satima nećete imati ni minut slobodnog vremena. Nalet entuzijazma jedino remeti osećaj nesklada sa saradnicima.

Ljubav: Razmišljate o nekom ko ne živi u vašem gradu. Ukoliko ste započeli komunikaciju sa nekim prethodnih dana, imate osećaj da stagnirate.

Zdravlje: Prolazna glavobolja.

DEVICA

 

Posao: Izgubili ste se u moru planova. Opšte nezadovoljstvo materijalnom situacijom danas remeti poslovni ritam. Budite strpljivi.

Ljubav: Dopada vam se neko ko je superiorniji od vas ili ga vi bar tako vidite. Pokušajte, nemate šta da izgubite. Zaljubljene Device – trk napolje i uživajte sa partnerom.

Zdravlje: Dobro se osećate.

SREĆNICE KOJE JE PRIRODA OBDARILA: Žene rođene u ova tri znaka su NAJLEPŠE!

 

VAGA

Posao: Imate mnogo ideja, ali vam nedostaje realizacija. Prijatelji žele da vam pruže ozbiljnu poslovnu pomoć, ali vi ne želite da je prihvatite.

Ljubav: Zadovoljni ste svojim izgledom. Osećate poglede iz neposredne okoline, ali ste još uvek nezainteresovani da uđete u bilo kakav oblik veze.

Zdravlje: Napetost.

ŠKORPIJA

 

Posao: Za trenutak ćete pomisliti da ste u većem poslovnom gubitku i da nema spasa. Kraj dana ipak donosi smirenje, pa dobro razmislite šta i kako da radite.

Ljubav: Udaljili ste se od partnera i koliko god da se on trudi, vaše neraspoloženje ga odbija od vas. Ili se trgnite ili će vaš partner da se trgne od vas…

Zdravlje: Iritacija kože.

 

STRELAC

Posao: Vaše kraće odsustvo sa radnog mesta donelo je promene. Spremite se za ozbiljnije prihvatanje obaveza i povedite računa o komunikaciji.

Ljubav: Zainteresovani ste za osobu koju ste upoznali na poslovnom putu. Ne žurite u proceni. Ne znate još uvek šta dobijate.

Zdravlje: Bol u grlu.

NJIMA JE OGOVARANJE “DUŠEVNA HRANA”: Ova tri znaka su šampioni u vođenju ABROVA!

JARAC

 

Posao: Neko od prijatelja pokušava da vam pomogne oko promene posla, ali se vi još uvek ne osećate sigurno i ne želite da prokockate nečije poverenje.

Ljubav: Dopadate se nekome ko je u nezavidnoj situaciji. Vaša potreba da pomognete, date savet i budete podrška voljenoj osobi danas je naglašena.

Zdravlje: Bolovi u leđima.

 

VODOLIJA

Posao: Umorili ste se prethodnih meseci i sad biste najradije da dane provodite u svom domu. Investicije vam mogu ozbiljno isprazniti bankovni račun.

Ljubav: Povukli ste se i voljenu osobu posmatrate iz senke. Slobodne Vodolije čekaju poziv, možda ga i ne dočekaju… Zaljubljeni, danas provedite dan negde u prirodi, prijaće vam!

Zdravlje: Pad imuniteta.

RIBE

 

Posao: Neplanirani susret sa prijateljima i razgovor o poslu danas može doneti osveženje na poslovnom planu. Kraći put zbog posla ili razmišljanje o poslu na putu, danas su naglašeni.

Ljubav: Suviše idealizujete voljenu osobu. Ukoliko ste usamljeni, pripazite. Osoba koja vam može privući pažnju nešto krije od vas.

Zdravlje: Loša probava.loading...