Dnevni horoskop za nedelju, 24. jun

Zvezde danas svim znakovima poručuju jedno - odmorite se, naspavajte i idemo hrabro u bolju radnu nedelju!

pixabay.com

OVAN

Posao: Nemojte dozvoliti da vas određeni komentari izbace iz ravnoteže. Pokušajte da se kontrolišete jer vas neko namerno provocira.

Ljubav: Doneli ste pogrešnu odluku i sada se kajete. Pozovite voljenu osobu, priznajte da ste pogrešili i pokušajte da ispravite grešku.

Zdravlje: Imunitet je u padu.

BIK

Posao: Ne obraćajte pažnju na komentare saradnika. Oslonite se na sebe i svoje sposobnosti i završicete obaveze na vreme.

Ljubav: Osećate se dobro i zadovoljni ste postojećom vezom. Veče provedite sa partnerom, dajte mu nežnost koju toliko iščekuje…

Zdravlje: Nema promena.

BLIZANCI

Posao: Niste u najboljem raspoloženju i obaveze ćete odložiti za naredni period. Pokušajte da se skoncentrišete i pazite da ne napravite grešku.

Ljubav: Strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte partneru prebacivati odgovornost. I vi ste krivi koliko i partner, ako ne i više.

Zdravlje: Sklonost virusima.

RAK

Posao: Osoba u znaku Raka će vam predložiti poslovnu saradnju. Pristanite na uslove i iskoristite priliku koju toliko čekate.

Ljubav: Ovo je pravi trenutak da priđete osobi koja vam se dopada. Neće odoleti vašem šarmu i duhovitosti.

Zdravlje: Bolovi u mišićima.

LAV

Posao: Imaćete razgovor sa poslodavcem koji neće biti prijatan. Prihvatite ponudu i shvatite je kao priliku za napredovanje.

Ljubav: Zadovoljni ste i delujete neodoljivo na svoje okruženje, ali morate konačno doneti odluku čiju ponudu prihvatate. Ko je zaljubljen danas će biti još zaljubljeniji.

Zdravlje: Odlično se osećate.

DEVICA

Posao: Dobićete priliku da ispravite grešku od prošle nedelje. Nemojte oklevati već sada dajte sve od sebe, poći će vam za rukom.

Ljubav: Delujete odsutno i nezainteresovano, a partner vam zamera na tome. Pokažite malo inicijative i optimizma i sve će biti kako bi trebalo da bude.

Zdravlje: Melanhonija.

VAGA

Posao: Dobićete važnu vest od saradnika u znaku Ovna. Ostanite dosledni u svojim namerama i nemojte zloupotrebiti poverenje poslodavca.

Ljubav: Pozovite osobu koja vam već neko vreme privlači pažnju. Nemojte čekati posebnu priliku ili povod, možda je baš danas pravi dan za akciju.

Zdravlje: Mogući su problemi sa zubima.

ŠKORPIJA

Posao: Nesporazumi koji postoje u odnosu sa poslovnim saradnicima će biti uspešno rešeni. Posebnu podršku imate od starijeg kolege.

Ljubav: Vaš partner se oseća zapostavljeno, pa predložite mu zajednički izlazak i razgovor. Prijaće vam, a partneru još više.

Zdravlje: Dobro.

STRELAC

Posao: Poslovni susret će proći dobro, baš kao što ste i očekivali. Bićete ponosni na lični doprinos. Danas je pravi dan za Strelce, dajte sve od sebe i radite.

Ljubav: Svoje misli i osećanja usmerite ka voljenoj osobi i očekujte divno veče. Bićete ispunjeni divnim osećanjima. Slobodni Strelci neka se danas provedu sa prijateljima.

Zdravlje: Počnite sa fizičkim aktivnostima.

JARAC

Posao: Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika. Rasprava sa kolegom će biti neizbežna, a savet je da se držite samo argumenata. Ne padajte u vatru.

Ljubav: Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe. Provedite lepo zajedničko veče.

Zdravlje: Osećate se umorno.

VODOLIJA

Posao: Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da one budu prihvaćene.

Ljubav: Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli i oseća. Nećete odoleti…

Zdravlje: Korigujte ishranu.

RIBE

Posao: Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike ili na vaše nadređene.

Ljubav: Poklonite pažnju osobi u znaku Lava i pokazite joj konačno sta osećate. Zaljubljeni mogu da provedu jako romantično veče. Igrajte se malo sa partnerom, prijaće vam!

Zdravlje: Mogući su problemi sa kolenom.