Dnevni horoskop za nedelju, 25. avgust

Pročitajte šta vas očekuje na ljubavnom planu u nedelju, 25. avgusta. Bikovima sledi harmoničan dan, Rakovi će se videti sa osobom koja im je draga, Škorpija se dopada Jarcu.

Pixabay.com

OVAN

Emotivna veza sa nekim koga poznajete preko posla može značiti početak noveljubavne veze koja bi imala perspektivu, naročito ako se radi o osobi koja je spremna da sa vama uđe u zajednički projekat. Spremni ste na neke ustupke o kojima do skora niste ni razmišljali.

BIK

Harmoničan dan, naročito ako ste u vezi sa nekim ko je rođen u znaku ili podznaku Device, Raka ili Bika. Jedan Jarac pokušava da vam se na fini način nametne, moguće da će vam učiniti neku vrstu usluge po pitanju zajedničkih poslovinih aranžmana.

BLIZANCI

Niste načisto kako da se postavite prema nekom koga ste tek nedavno upoznali.Verujete da je moguće da se o svemu dogovorite sa osobom koja vam je draga, naročito ako ste mlađi od partnera. Dopada vam se jedan Strelac koji čestoputuje u inostranstvo.

RAK

Očekuje vas prijatan dan, verovatno ćete biti okupirani obavezama i bićete uprilici da se ipak vidite sa osobom koja vam je draga.

LAV

Naporan dan za one koji su u nekoj vrsti napetih odnosa sa članovima porodicezbog čestih rasprava sa partnerom. Nekome je veoma bitno da vas uveri da niste u pravu,naročito ako ste nekome pričali o svojim problemima.

DEVICA

Možete očekivati prijatne zajedničke momente sa nekim sa kim se uvek dobro provedu, naročito ako se radi o Ribama, Škorpiji ili Jarcu.

VAGA

Ako vam se dopada ideja o zajedničkom životu sa osobom koju poznajete od nedavano ili ste tek kratko u vezi, nemojte praviti planove bez razgovora sa partnerom.

ŠKORPIJA

Nekome se dopadate, najverovatnije jednom Jarcu koji je spreman da za vas mnogo toga učini, moguće da se radi o osobi koja vas je upoznala na nekom putovanju ili negde gde ste ste sretali neobavezno, bilo da se radi o poslu ili o nekom društvnom skupu.

STRELAC

Ostajete pri svom stavu iako vas partner verovatno kritikuje i spreman je da vam izađe u susret u vezi sa nečim što vam je verovatno veoma bitno. Nemojte se previše opterećivati onim na šta ne možete da utičete. Niste sigurni da li je Lav iskren prema vama.

JARAC

Ne oklevajte da prihvatite poziv nekoga ko je veoma šarmantan i ko će vam se svideti čak iako nije možda vaš tip. Društveni kontakt mogu doneti i neku novu, neočekivanu simpatiju. Verujete da će vam se javiti jedan Rak ili Škorpija.

VODOLIJA

Trebalo bi da obratite više pažnje na jednog Ovna ili Lava jer sa njima možete na najbolji načinkomunicirati. Vaša potreba da vas partner ničim ne opterećuje neće se realizovati ako ste u vezi Rakom, Bikom ili Jarcem. Dobijate poziv da se sretnete sa Vagom.

RIBE

Sačekajte poslepodne ako želite da analizirate partnera i da ga možda malo kritikujete. Moguć susret sa jednim Strelcem.