Dnevni horoskop za nedelju, 26. mart

Dobro jutro! Vikend je, a jesu li vam zvezde i koliko naklonjene saznajte u našem horoskopu...

Pexels.com

OVAN

Karijera: Danas ćete dobiti važnu vest od bliskog saradnika. Ostanite dosledni u svojim namerama i nemojte zloupotrebiti poverenje poslodavca.
Ljubav: Delujete odsutno i nezainteresovano a partner Vam zamera na tome. Pokažite malo inicijative i optimizma, ne dozvolite da partneru bude dosadno sa vama
Zdravlje: Osećate se dobro.

BIK

Karijera: Poslovni dan danas će proći dobro, baš kao što ste i očekivali. Bićete ponosni na lični doprinos i zalaganje. Trudite se da poštujete rokove.
Ljubav: Zadovoljni ste i delujete neodoljivo na svoje okruženje, ali morate konačno doneti odluku čiju ponudu prihvatate.
Zdravlje: Neispavani ste.

BLIZANCI

Karijera: Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike ili na Vase nadređene. Danas bi to moglo da vam krene za rukom.
Ljubav: Vaš partner se oseća zapostavljeno, pa predložite mu zajednički izlazak i razgovor. Prijaće Vam.
Zdravlje: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

RAK

Karijera: Nesporazumi koji postoje u odnosu sa poslovnim saradnicima, danas će biti uspešno rešeni. Posebnu podršku imate od starijeg kolege.
Ljubav: Svoje misli i osećanja usmerite ka voljenoj osobi i očekujte divno veče. Bićete ispunjeni divnim osećanjima. i provešćete romantičan dan.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

LAV 

Karijera: Imate utisak da trpite loše uticaje i ne želite da prihvatite različita pravila koja Vas ograničavaju. Vreme je za promenu na poslovnom planu.

Ljubav: Strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte partneru prebacivati odgovornost, već je podelite sa partnerom.
Zdravlje: Osećate ste dobro.

DEVICA

Karijera: Nemojte dozvoliti da Vas određeni komentari danas izbace iz ravnoteze. Pokušajte da se kontrolišete jer neko Vas namerno provocira. Proći će i to.
Ljubav: Ako ste slobodni, očekujte da vam neko uputi ljubavnu poruku i direktno Vam daje do znanja šta misli i oseća. Necete odoleti.
Zdravlje: Puni ste energije.

VAGA

Karijera: Pred kraj dana imaćete razgovor sa poslodavcem. Prihvatite ponudu i shvatite je kao priliku za napredovanje, aspekti su dobri!
Ljubav: Pozovite osobu koja Vam vec neko vreme privlači pažnju. Nemojte čekati posebnu priliku ili povod, osedećete čekajući je.
Zdravlje: Nervozni ste, potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA 

Karijera: Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika. Rasprava sa kolegom ce danas biti neizbežna. Čuvajte se ljudi za koje znate da su bez obraza, da bi sve uradili da ispune svoje ciljeve.
Ljubav: Ovo je pravi trenutak da priđete osobi koja Vam se dopada. Neće odoleti Vašem šarmu i duhovitosti, danas zračite više nego ikada.
Zdravlje: Osećate se dobro.

STRELAC

Karijera: Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo Vam je da one budu prihvaćene. Budite uporni.

Ljubav: Osećate se dobro i zadovoljni ste postojećom vezom. Partnerovu podršku bi trebali malo više da cenite. Odličan je dan da malo iznenadite partnera.
Zdravlje: Mogući problemi sa zubima.

JARAC

Karijera: Dobićete priliku da ispravite grešku od prošle nedelje. Nemojte oklevati već sada dajte sve od sebe i pokažite se u pravom svetlu.
Ljubav: Ako ste u prošlosti doneli neku pogrešnu odluku moguće je da se danas pokajete. Pozovite voljenu osobu i pokušajte da ispravite grešku.
Zdravlje: Više odmarajte.

VODOLIJA

Karijera: Osoba u znaku Raka će Vam predložiti poslovnu saradnju. Pristanite na uslove i iskoristite priliku koju toliko čekate.
Ljubav: Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom.. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe i očekuje vas lep dan.
Zdravlje: Osećate se odlično.

RIBE 

Karijera: Niste u najboljem raspoloženju i obaveze ćete odložiti za naredni dan. Pokušajte da se skoncentrišete i pazite da ne napravite grešku.
Ljubav: Ako ste slobodni, poklonite pažnju osobi u znaku Lava i pokazite joj konačno sta osećate. Nemate šta da čekate, samo gubite vreme.
Zdravlje: Pripazite na ishranu.