Dnevni horoskop za nedelju, 27. avgust

priroda
pixabay.com

Vikend prolazi i zato uživajte u današnjem danu što je više moguće. Napunite baterije i psihički se pripremite za početak nove radne nedelje.

 

OVAN

Posao: Postoji osoba koja vam odjednom pravi teškoće i vrši pritisak na vas da se drukčije postavite. Ne upuštajte se u rizične poduhvate, jer vam se to može obiti o glavu.
Ljubav: Ostanite ponosni u razgovoru sa partnerom i dajte do znanja da možete da pobedite trenutni problem, ali samo ako su obe strane zainteresovane da nađu rešenje.
Zdravlje: Alergija.

BIK

 

Posao: Želite da na pravi način odgonetnete misteriozni znak neke osobe i da ostanete optimista na radnom mestu. Diskretno se raspitajte o svemu popričajte sa kolegama od poverenja.
Ljubav: Neko iz neposredne blizine vam se udvara. Obradujte dragu osobu poklonom koji već dugo želi i verujte joj zato što zaslužuje.
Zdravlje: Dobro se osećate.

 

BLIZANCI

Posao: Želja za pohvalama podstiče vas na savršeno zalaganje na radnom mestu. Kolege primećuju da ste predani poslu.
Ljubav: Na emotivnom planu sledi vam novo iznenađenje. Šta god da se dogodi, ostanite pribrani, a naročito ako dođe do nekog konflikta sa partnerom koji je danas moguć. Pripazite se nekih nerazrešenih situacija od ranije, bolje ih prećutite nego da ulazite u raspravu.
Zdravlje: Kontrolišite pritisak.

LJUBAV SA NJIMA NEMA BUDUĆNOST: Saznajte sa kojim znakom definitivno NE TREBA da se upuštate u vezu!

RAK

 

Posao: Ne nervirajte se zbog oprečnih stavova u kolektivu. Iako većina misli da je vaš predlog pravi, ne mogu svi imati isto viđenje pojedinih stvari. Budite strpljivi i ne odustajte od vaših stavova.
Ljubav: Udvaranje vam stiže sa više strana i to vam imponuje, ali vodite računa da ne biste dospeli u ljubavni trougao. Pripazite se konflikata sa bliskim osobama.
Zdravlje: Dobro se osećate.

 

LAV

Posao: Nemojte biti preoštri prema kolegi koji je napravio grešku već popričajte uz razumevanje i nadu da će naredni radni zadatak biti bolje odrađen.
Ljubav: Pokušavate flert sa nekim i imate loš utisak da suprotna strana nije zainteresovana. Imajte strpljenja sa partnerom, danas su mogući manji konflikti, na vama je da ih razrešite na razuman način.
Zdravlje: Hronične tegobe.

DEVICA

 

Posao: Manji konflikt na početku radnog vremena učiniće vas nervoznim, pa ste nepristupačni za kompromis o poslovnom poduhvatu. Vreme je da potražite pomoć kolege sa više iskustva.
Ljubav: Nepoverljivi ste i niste u stanju da se opredelite iako postoji više osoba kojima se sviđate. Jasno recite šta mislite da ne biste nekome ulivali lažnu nadu.
Zdravlje: Više spavajte.

ONI SU VAM ZAKLETI NEPRIJATELJI: Tipovi ličnosti koje vaš horoskopski znak NE PODNOSI

 

VAGA

Posao: Treba biti optimističan, ali i objektivan. Ne budite u oblacima. Neko iz kolektiva vas namerno dovodi u neprijatne situacije i neće prestati dok se ne usprotivite.
Ljubav: Vezano za ljubav, unesite u vezu izvesna osveženja i promene. Nema razloga za brigu. Bitno je da pravilno razmotrite postupke osobe iz okruženja. Osoba koju volite želi da vas poštedi nerviranja.
Zdravlje: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

 

Posao: Previše verujete nečijim rečima i želite da se upustite u poslovni poduhvat sa neizvesnim ishodom. Neće biti jednostavno da usaglasite stavove i prihvatite rešenje koje bi zadovoljilo interese obeju strana.
Ljubav: Šesto čulo vam govori da nešto muči osobu koju volite. Ali, to što ste primetili zadržite za sebe, bar za sada. Ne ulazite nipošto danas u konflikte.
Zdravlje: Pojačana nervoza.

 

STRELAC

Posao: Bitno je da u razgovoru sa kolegama ostanete optimistični i motivisani. Oprezno isplanirajte kako ćete izneti svoj stav i na vreme objasnite sve da vas neko ne bi shvatio na loš način.
Ljubav: Budite malo fleksibilniji prema partneru. Treba da prođe izvesno vreme da bi neke stvari bile sasvim definisane.
Zdravlje: Problemi sa disajnim putevima.

VELIKI LETNJI HOROSKOP: Proverite šta vas čeka! Budite glasni, preduzimljivi i USPEH ĆE MOMENTALNO DOĆI

JARAC

 

Posao: Ne dopustite da neko manipuliše vašim poslovnim odlukama i ne verujte svemu što čujete. Greška je vrlo moguća i zato proveravajte sve što radite više puta.
Ljubav: Blizina partnera vas motiviše na kreativnost. Razgovor sa njim je ono što vam je potrebno sada jer koliko god da vam prija, partner je veoma osetljiv.
Zdravlje: Dobro se osećate.

 

VODOLIJA

Posao: Najnovije teškoće koje su na pomolu pobedićete ako se maksimalno usredsredite na posao i oko sebe okupite kolege od poverenja. Dozvolite sebi da budete vođa ovog puta. 
Ljubav: Nemojte suditi o osobi iz blizine na osnovu jednog njenog gesta. Može se desiti da upravo ta osoba bude neko ko će biti sudbinski vezana za vas.
Zdravlje: Korigujte ishranu.

RIBE

 

Posao: Isplanirali ste mnogo toga lepog i to se kolegama sviđa. Nailazite na odobravanje.Sada samo strpljivo privedite poslove kraju i trudite se da unapredite posao.
Ljubav: Ako tragate za zanimljivom avanturom, potrudite se da nekoga šarmirate, a ako ste u vezi, ne bi bilo loše da priredite romantičnu večeru za dvoje.
Zdravlje: Dobro se osećate.