Dnevni horoskop za nedelju, 29. decembar

Saznjate šta vas danas očekuje.

Pixabay.com

OVAN
POSAO: Nova godina je na pragu. Sve polako završavajte što vam je potrebno. Niste neko ko voli da ostavi poslove od danas do sutra.
LJUBAV: Dobro se osećate u vezi sa osobom koja vam je draga i sa kojom ste tek stupili u ljubavnu vezu.
ZDRAVLJE: Imate dobro i vitalno telo. Dobro se osećate.

BIK
POSAO: Morate da uspostavite neki rad u firmi ili kako imate dobar osećaj da zaposlite nekog ko je sposoban da zavede red. Potrebno će biti u narednih par dana.
LJUBAV: Aspekat za ljubav vam danas nije posebno naglašen, ali to može pre da se protumači da ste pomalo neraspoloženi.
ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

BLIZANCI
POSAO: Morate da se sačuvate razočarenja ili prevare. Mnogi su skloni da vas poremete posebno kada je predpraznično veselje. Pazite na novac.
LJUBAV: Dobro vam je stanje u braku jer imate osobu koja je energetski jača od Vas i koja vas čuva od ostalih loših sila.
ZDRAVLJE: Smirite svoj duh.

RAK
POSAO: Danas ste imulsivni, previše direktni. Čak se možete izvikati na nekog od kolega. Neće im biti prijatno. Ukoliko ste nadređeni loše reči sačuvajte za sebe.
LJUBAV: Partner ne želi da bude pored Vas ukoliko ste neraspoloženi. Potrudite se da smirite svoje emocije kupovinom karte za novogodišnji doček.
ZDRAVLJE: Mislite na svoj želudac.

LAV
POSAO: Mislite da možete sami da budete na ovom svetu kada je posao u pitanju. Teško! Moraćete ipak da napravite saradnju sa jednom muškom osobom iz znaka Ribe.
LJUBAV: Ukoliko ste sami, u obzir dolazi samo erotska veza sa Bikom ili Škorpijom.
ZDRAVLJE: Mislite na svoje svoje zdravlje koristeći zdravu hranu, dobru vodu.

DEVICA
POSAO: Vama je svaki dan radan. Ovaj dan može biti vrlo naporan za sve Device. Nije poželjno da se preforsirate. Biće dana. Opustite se.
LJUBAV: Partner je željan prave ljubavi sa Vama. Pokažite emocije, koje imate, prekinite tu energiju sakrivanja.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate, bez većih promena.

VAGA
POSAO: Morate da se angažujete oko jednog projekta koji je važan za naredni period. Čuvajte snagu, energiju i naravno, ideje.
LJUBAV: Previše ste pretrpani nekim obavezama koje vam generalno nisu potrebne. Zbog toga zapostavljate svoj ljubavni život i osobu koja vas želi.
ZDRAVLJE: Manji problem sa bešikom.

ŠKORPIJA
POSAO: Trebalo bi da se više orjentišete ka finansijama. Ili slabo zarađujete ili niste nikako spremni na neke nove poduhvate.
LJUBAV: Ne ulazite u vezu sa osobom koja je zauzeta. Nisu vam sada potrebne tajne ljubavi. Treba vam neko da bude pored Vas.
ZDRAVLJE: Hladno vam smeta. Voda, temperatura…

STRELAC
POSAO: Mislite da ste sve završili do kraja ove godine. Ali ne. Ovo je dan kada ćete tek dobiti instrukcije šta dalje.
LJUBAV: Manje se bavite nekim trivijalnim pričama, komentarima, stvarima koje mogu da budu više problem za Vas nego iskonska prava reč ljubavi.
ZDRAVLJE: Smirite želudac. Mnogo mlečnih proizvoda unosite.

JARAC
POSAO: Kreirajte, inovirajte, ne čekajte osobe koje se razvlače. Vi ste najbolji kada je posao u pitanju. Imaćete danas brzu zaradu.
LJUBAV: Odličan dan za sve. I one koji su zaljubljeni i one koji su usamljeni. Svoju dušu pronalazite na jednom većem skupu.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VODOLIJA
POSAO: Planirajte danas da neorganizujete velike poslovne poduhvate. Finansijski možete imati loš dan. Nikako se ne upuštajte u bilo kakve novčane transakcije.
LJUBAV: Na dobrom ste putu da danas imate sasvim običan dan, ali zato noć će vam biti sjajna. Ako provedete sa jednom Vagom tu istu noć, nema promašaja.
ZDRAVLJE: Noge, stopala – osetljivi.

RIBE
POSAO: Mislite na praznike. Kao da ste odlutali. Čas vam se radi, čas ne. Možda bolje da to što imate ostavite za sutra.
LJUBAV: Čuvajte se sukoba. Kad zađete u neku temu zaista kao prava Riba ste, upletete se u mulj i nikako da se iskobeljate.
ZDRAVLJE: Faza pospanosti.