Dnevni horoskop za nedelju, 3. jun

Horoskop
Pixabay.com

Saznajte šta su vam zvezde predvidele za nedelju.

 

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Ne možete da promenite osnovne uslove koji vladaju u poslovnim krugovima. Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sujeta ili želja za trijumfom.

Ljubav: Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na neke probleme sa kojima se suočava voljena osoba.

Zdravlje: Izbegavajte fizičko opterećenje.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Iznenadna poslovna neprijatnost ili sukob sa jednom osobom nateraće vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Izbegavajte osetljive teme, koje su rizik za vaš poslovni ugled.

Ljubav: Važno je da pravilno procenite nečiju ulogu i emotivne namere. Partner ne želi da vas dodatno opterećuje svojim zahtevima.

Zdravlje: Delujete uznemireno, opustite se.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Dogovor sa jednom osobom ukazuje na moguće nesporazume i potencijalni neuspeh. Nedostaje vam dobar uvid u različite tokove poslovnih događaja.

Ljubav: Delujete suviše rezervisano i nepoverljivo, ali partner nema nameru da vas preterano razuverava u vašim emotivnim sumnjama.

Zdravlje: Kontrolišite pritisak.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Zaključujete da vam nedostaju šira podrška i pouzdane informacije o osnovnim događajima na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na nivo saradnje.

Ljubav: Potrebno vam je nečije iskreno razumevanje i emotivna podrška. Nema razloga da se povlačite u stranu ili da previše samujete.

Zdravlje: Niste u kondiciji.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Kolebate se između dve poslovne ponude. Međutim, pokazaće se da ni jedna od njih nije odgovarajuće rešenje koje zadovoljava vaša očekivanja. 

Ljubav: Nema razloga da preterano ističete svoje zahteve u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto samo treba da budite strpljiviji.

Zdravlje: Konzumirajte više vitamina i tečnosti.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Delujete nezainteresovano za određene teme koje zahtevaju dodatni poslovni rizik. Ipak, hladan ton i stil odbijanja nailaze na loš odjek u poslovnim krugovima. 

Ljubav: Osećate emotivnu tenziju u nečijem prisustvu. Stalo vam je da odgonetnete partnerovu iznenadnu ćudljivost u ponašanju.

Zdravlje: Dobro se osećate.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Postoje različiti nesporazumi u poslovnim pregovorima i to vam daje za pravo da insistirate na svojim ciljevima i dokazivanju istine. Preuzmite odgovornost za svoje postupke. 

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom delujete napeto jer mnoge stvari iznenada izmiču vašoj volji.

Zdravlje: Više spavajte.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Očekujete pozitivan odgovor ili priznanje za svoj rad. Ali, do vas dopiru neodređeni komentari i nečije negodovanje. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira. 

Ljubav: Voljena osoba očekuje da dosledno ispunite svoja obećanja. Teško vam je da uskladite sve zajedničke potrebe i interesovanja, ali ne odustajete.

Zdravlje: Dobro se osećate.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Ukoliko vas iritira nečije neprofesionalno ponašanje, potrudite se da kontrolišite svoje negativne impulse i izbegavajte potencijalno rivalstvo. 

Ljubav: Iskrenost pred voljenom osobom utiče na bolje razumevanje. Potrebna vam je emotivna bliskost kako biste prevazišli zajedničke sumnje.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Nema razloga da očekujete nove ustupke od osobe koja ne podržava vaše poslovne stavove i ciljeve. Gubite dragoceno vreme i nepotrebno insistirate na istini. 

Ljubav: Potrebna vam je emotivna diskrecija. Budite pažljiviji i izbegavajte avanturističke ideje. Sve ima svoju cenu ili neku uzročno-posledičnu vezu.

Zdravlje: Dobro se osećate.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Neko vam jasno daje do znanja da se nalazite u dobroj poziciji i da podržava vaše stavove. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite svoje rivale. 

Ljubav: Važno je da vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da vas ohrabri i odobrovolji.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Ukoliko se većina saradnika protivi vašim idejama i volji, nema potrebe da uporno insistirate na svojim prvobitnim namerama. Neko neće imati razumevanja za vaše propuste.

Ljubav: Delujete uznemireno. Lakše vam je da nekog optužite za svoje emotivno stanje. Potrebno je da se bolje prilagodite bliskoj osobi.

Zdravlje: Prijaće vam izlazak ili šetnja.