Dnevni horoskop za nedelju, 5. decembar

Saznajte šta vam zvezde savetuju za današnji dan.

Pixabay.com

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Neko u vama podstiče radoznalost duha i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisnu ideju koja proširuje vaše poslovne mogućnosti. Važno je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima na različitim stranama.

Ljubav: Umete da osvojite nečije simpatije, nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili inspiracija onda kada je to najpotrebnije. Partner vas pažljivo posmatra.

Zdravlje: Učinite nešto u prilog lepšem izgledu, to će vas ispuniti pozitivnim raspoloženjem.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Nema potrebe da tražite novu olakšicu ili zaobilazno rešenje. Posao koji vas zamara treba završiti u najkraćem roku i bez nadmudrivanja u dijalogu sa saradnicima. Uvek postoji dobro rešenje.

Ljubav: Imate utisak, da partner po smišljenom scenariju prikriva istinu i to dodatno utiče na vaše neraspoloženje. Ipak, svako zagovara stil koji najbolje poznaje. Usmerite svoju pažnju na neke prijatne događaje.

Zdravlje: Važno je da se opustite u prijatnom društvu.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Neko osporava vaše ideje, nemojte dozvoliti da se trenutna situacija loše odražava na vašu koncentraciju. Potrebna vam je pozitivna orijentacija i bolji smisao za poslovnim pregovaranjem.

Ljubav: Ponekad suviše impulsivno izražavate svoje negodovanje pred voljenom osobom, nedostaju vam taktičnost i strpljenje. Iskrenosti je poželjna, ali morate je pravilno dozirati.

Zdravlje: Važno je da sačuvate svoje pozitivno raspoloženje.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Delujete zabrinuto, jer okolina nema dovoljno sluha da prihvati vaše ideje. Zbog različitih poslovnih interesovanja i pravila koja nameće jedna uticajna osoba, morate da prihvatite kompromisno rešenje.

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom izbegavajte novu raspravu. Preterujete u svojim zamerkama, nije sve onako kao što vam se čini. Napravite emotivnu distancu.

Zdravlje: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Važno je da opravdate svoj poslovni ugled u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne možete imati ubedljivo opravdanje ili izgovor. Podstičite kod sebe veću odgovornost.

Ljubav: U porodičnom životu pokažite da imate dovoljno poverenja u nečije dobre namere. Svima je potrebna emotivna podrška i podsticaj. Ostanite u poznatom i bliskom okruženju.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Zaključujete da okolina nema dovoljno razumevanja za vaša osnovna interesovanja. Budite dovoljno strpljivi, nema razloga da rasuđujete na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji.

Ljubav: Ne možete lako da dešifrujete nečiju poruku i emotivne namere. Iznenađenja su moguća u različitim pravcima. Ako nešto ne probate, nećete ni znati da li je dobro ili ne.

Zdravlje: Izbegavajte suviše stresne situacije, opustite se.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Neko vas navodi na pogrešan izbor poslovne teme. Postoje stvari koje činite u tajnosti i to se loše odražava na vašu koncentraciju. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost.

Ljubav: Delujete uznemireno, zatražite nečije razumevanje ili oproštaj i izbegavajte emotivno rivalstvo. Potrudite se što bolje da kontrolišite svoje impulse.

Zdravlje: Napravite kraći predah od radnih obaveza, prijaće vam relaksacija uz omiljeni hobi.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Pohvale koje dobijate od saradnika deluju podsticajno i obavezujuće. Pokušavate da uskladite različite poslovne obaveze, ali ne možete da ispunite sve zahteve. Potrebna vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima.

Ljubav: Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite neki „emotivni poraz” i da se zavaravate lažnim nadama. Sve će biti lakše kada se suočite sa istinom.

Zdravlje: Izbegavajte situacije koje vas psihički uznemiravaju.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Imate loš predosećaj u iščekivanju na nečiji odgovor ili na završni rasplet događaj na poslovnoj sceni. Izbegavajte sumnjive ponude i poslovne pregovore sa nepoznatim osobama. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu.

Ljubav: Postoji osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim potrebama, planirajte susret ili romantičnu zabavu u dvoje. Prijaće vam nečija bliskost i intimna atmosfera.

Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Ideja ili rešenje koji ste odabrali, predstavlja dobar poslovni izbor. Potrebno je da se angažujete na različitim stranama i da dokažete svoje praktične sposobnosti na delu. Raduju vas promene u privatnom životu, partner u vama podstice tople emocije koje vam nedostaju.

Ljubav: Emotivna bliskost je stanje koje vam ponovo vraća u unutrašnju ravnotežu i skladnije odnose sa bližom okolinom.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Potrebno je da se dogovorite sa saradnicima oko uvažavanja različitih poslovnih interesovanja, upotrebite svoje diplomatske manire. Potrudite se da ispoštujete svoj deo obaveza i nemojte zanemariti nečiju kritizersku narav.

Ljubav: Priželjkuje emotivno zbližavanje, ali postoje komplikacije koje vas dodatno usporavaju. Važno je da imate dobru ideju i jaku volju kojom izražavate svoje dobre namere.

Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Povoljnu priliku na poslovnoj sceni najčešće procenjujete na osnovu njene praktične primene ili moguće upotrebne vrednosti. Interesuju vas konkretni rezultati, a ne nečija priča ili velika obećanja bez pokrića. Budite uporni u svojim namerama.

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom uz svo uvažavanje razuma, treba da pratite i svoj „unutrašnji glas” ili impuls. Ljubav ume da prevazilazi sve okvire logičnog rasuđivanja.

Zdravlje: Opustite se od napornih situacija, prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi.