Dnevni horoskop za nedelju, 5. februar

Saznajte šta su vam zvezde za danas pripremile.

Baloni
Pixabay.com

OVAN

Karijera: Stalo vam je do činjenica. Funkcionišete hladno, proračunato, sa željom da iz trenutne situacije profitirate. Pošto ste pametni, umećete sa kolegama da kontaktirate krajnje korektno, sve zbog toga da posao ne trpi.

Ljubav: Na emotivnom planu su moguća nerviranja, jer želite partneru najbolje, ali ga gušite nekim svojim postupcima.

Zdravlje: Opasnost se može javiti u vidu bolesti prouzrokovane nekontrolisanim radom i nerviranjima.

BIK 

Karijera: eško onom ko pokuša da vam pokaže zube. Nećete se libiti da ga u korenu sasečete. Izabrati.

Ljubav: Dobijate podršku voljene osobe. Budite tolerantniji prema bližnjima.

Zdravlje: Bavite se sportom, izbegavajte svađu!

BLIZANCI 

Karijera: Ušli ste u povoljan period za trgovanje nekretninama. Ukoliko ste razmišljali o tome, pravi je čas da se aktivirate. Lako se nervirate i na okolinu isijavate neraspoloženje. Morate ovu osobinu nekako da korigujete.

Ljubav: Brinete o voljenoj osobi više nego što je normalno. Gušite je. Bolje prolaze oni pripadnici znaka koji imaju konkretnu preokupaciju u vidu hobija i interesovanja za natprirodne fenomene.

Zdravlje: Morate da se koncentrišete isključivo na sebe i sopstvene probleme – bićete smireni i srećni.

RAK

Karijera: Okrenutost poslu urodiće plodom. Postižete uspeh na svim poljima.

Ljubav: Ukoliko partner pokuša da vas izbaci iz ravnoteže, nećete mu dozvoliti. Imate spreman odličan izgovor za takve slučajeve.

Zdravlje: Posvetite više pažnje sportu. Pošto treba povesti više računa o zdravlju, recite “stop” porocima. Umerenost pre svega.

LAV 

Karijera: Aktivno i originalno razmišljate. Pokušajte da sklonost ka kritikovanju svedete na minimum. Više radite, a manje pričajte. Okolina od vas očekuje da napokon pređete sa reči na dela. Nemojte propustiti priliku da negde otputujete.

Ljubav: Pokušajte da razmotrite trenutno stanje u vašoj vezi i iz njega izvučete zaključak. Treba biti racionalan u pogledu trošenja mentalne snage, ne ulažite napor u ono što se neće promniti.

Zdravlje: Jačajte imunitet adekvatnom ishranom obogaćenom vitaminima.

DEVICA

Karijera: Period u kom se nalazite odličan je za pisanje i bavljenje naukom. Budite oprezni, što dalje od zlonamernih ljudi i situacija koje nisu kristalno jasne. Samo tako ćete se spasti.

Ljubav: Budući da ste se naučili pameti, ponašate se racionalno. Doduše, i dalje vam je jezik brži od pameti, ali to više nije opasno. Ljubav i dalje cveta.

Zdravlje: Nervoza je normalna pojava koju pokušavate da ublažite družeći se sa osobama koje vas cene.

VAGA 

Karijera: Sve što radite radite intenzivno, pa okolina, posebno Blizanci i Device, nemaju šanse da vas prate. Ukoliko ste rešili da se bavite politikom ili nekretninama, ušli ste u odličan period.

Ljubav: Nezadovoljni ste osobom koja je rođena u znaku Jarca ili Vodolije. Obuzdajte tvrdoglavost i sa osmehom pređite preko uvreda.

Zdravlje: Pošto se javlja mogućnost nerviranja, morate se okrenuti lepim stvarima, npr. fizičkom izgledu i sređivanju sitnica. Bar ćete izbeći tenziju u domaćoj atmosferi.

ŠKORPIJA 

Karijera: Na materijalnom planu stvari ne stoje fascinantno, saznanje da ste dugo u nešto uzalud ulagali dovodi ih do besa, a sami ste krivi. Učite se strpljenju.

Ljubav: Pošto se nalazite u pozitivnoj fazi, pokušajte da iz nje izvučete maksimum, sve u svom stilu – uz šalu i prijateljsku atmosferu.

Zdravlje: Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava. Niste svesni trenutnog stanja, pa zapadate u depresiju.

STRELAC 

Karijera: Uspešan dan u svim oblastima. Zadovoljni ste postignutim poslovnim rezultatima, ali vas to ne sputava da planirate dalje poteze.

Ljubav: Na emotivnom planu se događaju fantastične stvari. Možete se nadati svemu najboljem, a posebno dobrom seksu. Uživajte dok možete! Pred vama je povoljan period za uživanje u sitnim životnim radostima.

Zdravlje: Zdravlje je stabilno, pa nemate razloga za brigu.

JARAC

Karijera: Ukoliko razmišljate o promeni posla, nastupio je pravi čas. Srećne okolnosti idu vam naruku. Posedujete dovoljno znanja i prakse, tako da neće biti nikakvih problema sa vaše strane. Sa lakoćom ćete ući u obaveze koje zahtevaju vaše maksimalno angažovanje, a koje obećavaju napredak.

Ljubav: Ako ste u vezi sa škorpijom bićete nezadovoljni, jer ona uvek  ima jače adute da vas obrlati.

Zdravlje: Imate sklonosti da precenjujete sopstvene mogućnosti, a  poremećaji nervne prirode su sa tim u vezi.

VODOLIJA

Karijera: skoristite glavu konkretnije i pametnije, a ne samo za češljanje kose. Oprezno sa potpisivanjem papira i ugovora.

Ljubav: Preterano idealizujete stvari, pa morate pokušati da se saberete i realnije suočite sa konkretnom situacijom, možda je nastupio pravi čas da obradujete partnera lepim poklonom.

Zdravlje: Pogrešne procene, loše investicije i ne baš sjajno zdravlje – zahtevaju pasivniji pristup životu.

RIBE 

Karijera: Donosite odluku na brzinu i sa nečim krećete iz početka. To vam neće teško pasti, jer su u pitanju novac i biznis. Okrećete se povoljnijoj poslovnoj ponudi u želji da vaši kvaliteti budu adekvatno nagrađeni.

Ljubav: Naredni period je dobar za zaradu, ali ne i za emotivni napredak. Smislite pametnije adute za partnera. Morate u nastupu nešto da menjate.

Zdravlje: Dan je kao stvoren za uživanje. Možda ste zaboravili kako to izgleda, trebalo bi da se podsetite.