Dnevni horoskop za nedelju, 5. januar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju.

Pixabay.com

OVAN

Karijera: Po mišljenju saradnika vaše ideje predstavljaju veliki rizik, stoga nemojte očekivati značajnu poslovnu ili praktičnu podršku. Imate dovoljno snage da se suprotstavite različitim problemima, ali dodatni stres se loše odražava na vaše zdravstveno stanje.

Ljubav: Ljubavna pažnja uvek deluje vrlo podsticajno i kao najbolji lek za dušu. Opustite se u svom svetu intime i u društvu bliske osobe.

Zdravlje: Razmislite na koji način treba da poboljšate svoju koncentraciju.

BIK 

Karijera: Nalazite se u prilici da korigujete različite propuste ili da završite neke obaveze starijeg datuma. Važno je da se pravilno razumete sa svojim saradnicima oko raspodele poslovnih obaveza. Nema razloga za brzopletost.

Ljubav: Primećujete da partner ima neke tajne planove, što dodatno utiče na vašu nervozu ili na emotivnu nesigurnost. Ponekad morate postavljati direktna pitanja da biste čuli istinu.

Zdravlje: Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.

BLIZANCI

Karijera: Ne dopada vam se nečiji poslovni nastup, ali na sreću brzo ćete promeniti mišljenje o toj osobi. Uostalom dela govore više od reči, strpljivo sačekajte na završnu fazu ili na dobitak koji vam pripada.

Ljubav: Partner dobro razume vaše želje, ali na osnovu vaše emotivne reakcije prepoznaje i stvari koje mudro prećutkujete. Ne možete previše odlagati objašnjenja koja se od Vas očekuju.

Zdravlje: Ulepšajte sebe i svoju okolinu, to će vas ispuniti pozitivnim raspoloženjem.

RAK 

Karijera: Važno je da verujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite svaki koristan savet koje vam nude bliski saradnici. U nameri da predstavite svoje ideje na originalan način, moguće je da pogrešno pretpostavite nečiju reakciju.

Ljubav: Nemojte zavaravati svog partnera nekom pogrešnom pričom. Pred voljenom osobom ne mora biti važnije ono što govorite, nego ono što činite i osećate.

Zdravlje: Prijaće vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

LAV 

Karijera: Nalazite se za korak ispred drugih saradnika, tako da vaši poslovno-finansijski rezultati prevazilaze prosečna merila. Nema razloga za lažnu skromnost kada se dogovora i odlučuje o poslovnim interesima.

Ljubav: Partner razume vaše emotivne potrebe, sjajno se dopunjavate u različitim situacijama kroz koje prolazite. Usrećite osobu do koje vam je stalo na neki poseban način.

Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i delujete dobronamerno.

DEVICA

Karijera: Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi vaše izjave u svoju korist. Budite diskretniji u interpersonalnim susretima.

Ljubav: Nema potrebe da gajite velike iluzije ili emotivna očekivanja, pred osobom koju ne poznajete dovoljno. Lako se zanosite u idejnim kombinacijama. Podršku i razumevanje potražite kod proverenih prijatelja.

Zdravlje: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

VAGA 

Karijera: Možda optužujete pogrešnu osobu za svoj poslovno-finansijski neuspeh. Lakše je krivicu prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da vam se suprotstavi. Preuzmite odgovornost za ono što se dešava.

Ljubav: Izbegavajte destruktivno ponašanje pred bliskom osobom. Kažnjavanjem drugih, više indirektno kažnjavate sami sebe ili se zaklanjate od istine koju ne želite da prihvatite.

Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite od suvišnih briga i obaveza.

ŠKORPIJA 

Karijera: Nalazite se u dobroj prilici da završite posao koji će vam doneti psihološko olakšanje, ali ne i posebnu materijalnu korist ili dobitak koji priželjkujete. Ipak, bolje je da svoju energiju usmerite u pravcu rešavanja aktuelnih problema.

Ljubav: Nema potrebe da se previše opterećujete nekim emotivnim situacijama iz prošlosti. Planirajte susret sa jednom dragom osobom sa kojim imate dobar odnos.

Zdravlje: Prijaće vam aktivan odmor i dobra nega.

STRELAC 

Karijera: Bolje je da ispunite svoje redovne obaveze, nego da se previše bavite dalekim prognozama. Svoje profesionalne sposobnosti možete da potvrdite u konkretnim situacijama i bez velike rasprave sa saradnicima.

Ljubav: Prihvatite neku igru zavođenja ili ljubavni poziv. Uz kompletan utisak koji želite da ostavite, budite i dovoljno šarmantni pred osobom koja testira vaše duhovne kvalitete.

Zdravlje: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

JARAC 

Karijera: Nemojte dozvoliti da vas neko od saradnika kritikuje bez pravog ili dobrog povoda. Prepustite drugima situacije sa visokim stepenom poslovnog rizika. Stalo vam je da izgledate lepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom.

Ljubav: Međutim, neko ko nije najbolje upućen pogrešno karakteriše vaše ponašanje kao neozbiljnost ili emotivnu površnost. A prvi utisak, ne mora biti i presudan.

Zdravlje: Potrebno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu, opustite se.

VODOLIJA 

Karijera: Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Nove događaje najčešće doživljavate, kao veliki teret ili nepravdu koju vam nameće bliža okolina.

Ljubav: Položaj Meseca utiče na vašu emotivnu ili psihičku uznemirenost, teže razlikujete svoje subjektivne želje u odnosu na realnu sliku. Sada nije trenutak da donosite neku važnu odluku.

Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

RIBE

Karijera: Ne želite da odgovarate na nečija provokativna pitanja ili da ponavljate poznatu priču. Loša komunikacija sa saradnicima, negativno se odražava na vašu koncentraciju i na poslovne rezultate.

Ljubav: Ukoliko ste nezadovoljni emotivnim ili bračnim statusom, preuzmite na vreme stvari u svoje ruke. Nemojte oklevati da se suočite sa istinom ili sa osobom koja u vama podstiče nemir.

Zdravlje: Planirajte izlazak ili neki interesantan susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje.