Dnevni horoskop za nedelju, 6. januar

Uživate li u przaničnim danima? Zvezde su vam naklonjene, da znate! :)

sneg
pixabay.com

Ovan

POSAO: Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da Vas ubeđuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi Vašoj volji.
LJUBAV: Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji.
ZDRAVLJE: Previše ste napeti.

Bik

POSAO: Ponekad Vaša samovolja u ophođenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima, deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga Vas prate negativni komentari ili reči kritike.
LJUBAV: Partner nema dovoljno razumevanja za Vaše emotivne potrebe, tako da ne obraća posebnu pažnju na Vaše negodovanje ili neraspooženje.
ZDRAVLJE: Potreban Vam je odmor.

Blizanci

POSAO: Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi i odgovarajućeg “suparnika”.
LJUBAV: Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti Vaš “san o velikoj sreći”, ali svakako najavljuje niz novih prijanosti u emotivnom životu.
ZDRAVLJE: Odlično.

Rak

POSAO: Susret sa jednom osobom deluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima.
LJUBAV: Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje, koje mogu da iskomplikuju Vaš ljubavni odnos i “miran san”. Nije svaki izazov vredan rizika.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

Lav

POSAO: Nema razloga da verujete u neke nove informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove događaje.
LJUBAV: U pokušaju da pravilno rešite neke nove emotivne dileme koje imate, oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako, kao što na prvi pogled izgleda.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

Devica

POSAO: Imate utisak da neko drugi češće dolazi do glavnog izražaja ili da određuje nova pravila poslovnog ponašanja, što se negativno odražava na Vašu koncentraciju.
LJUBAV: Partner deluje raspoloženo, važno je da postoje dobre namere koje Vas emotivno zbližavaju. Potrebno Vam je nečije prisustvo kao izraz iskrene naklonosti.
ZDRAVLJE: Dobro.

Vaga

POSAO: Potrebne su Vam poverljive informacije, kako biste na vreme završili svoje obaveze ili zadovoljili različite kriterijume o uspešnoj saradnji.
LJUBAV: Moguće je da Vam nedostaje suzdržanost i emotivna diskrecija u bliskim kontaktima koje imate sa jednom osobom. Ponekad stvari vidite samo na osnovu ličnih merila.
ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

Škorpija

POSAO: Ne dopada Vam se saznanje da neko kritikuje Vaše ideje, stoga pokušavate da promenite krug saradnika.
LJUBAV: Obratite pažnju na nove događaje koji se prećutkuju iz Vama nepoznatih razloga ili na partnerovo “neobično ponašanje”. Sačuvajte prisebnost, posebno kada se nalazite u neobičnim situacijama.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.

Strelac

POSAO: Nema razloga da očekujete velike povlastice ili nečiju saglasnost. Usmerite svoju koncentraciju na rešavanje nekih praktičnih ciljeva.
LJUBAV: Suzdržite se od različitih provokacija, nečije ponašanje ili emotivna uloga mogu lako da Vas zavaraju. Budite dovoljno mudri i promišljeni, ne morate izražavati sve ono što mislite.
ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

Jarac

POSAO: Ne dopada Vam se saznanje da neko ima skrivene namere, stoga insistirate na zajedničkom sučeljavanju. Izbegavajte potencijalne sukobe, potrudite se da pravilno koristite svoju praktičnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti.
LJUBAV: Neko počinje dodatno da Vas zbunjuje ili zabrinjava svojim čudljivim ponašanjem.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

Vodolija

POSAO: Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni. Upravljate se prema svojim moralnim načelima i insistirate na nekim efikasnim rešenjima.
LJUBAV: Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na aktivnu ulogu u različitim situacijama. U skladu sa svojim afinitetima umete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Ribe

POSAO: Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i učinite sve što je potrebno da razjasnite zajedničke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti ili u skladu sa zajedničkim dogovorom.
LJUBAV: Ukoliko Vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću “zamenu” ili osobu za koju Vas vezuju slična interesovanja. Najbolje ćete se osećati uz osobu koju dobro poznajete.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.