Dnevni horoskop za nedelju, 6. mart

Horoskop
Wikipedia

Možda vas danas čekaju neka lepa iznenađenja, saznajte šta vam zvezde poručuju...

 

OVAN

POSAO: Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namere i jasne ciljeve.
LJUBAV: Imate utisak da partner uporno prikriva neke detalje istine, koje biste želeli da čujete i što dodatno utiče na vašu sumnjičavost ili na neraspoloženje.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

BIK

POSAO: Ukoliko vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.
LJUBAV: Posvetite pažnju nekim porodičnim temema ili osobi koja ume da deluje vrlo pozitivno na vaše raspoloženje. Trenutno vam je potrebno ne samo nečije prisustvo, već i emotivna podrška.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

BLIZANCI

POSAO: Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.
LJUBAV: U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima razlikujete.
ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

RAK

POSAO: Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, što loše utiče na vašu koncentraciju. Na kraju, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.
LJUBAV: Raduju vas novi događaji koji vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja kako biste dobili pravi odgovor.
ZDRAVLJE: Pripazite na ishranu.

LAV

POSAO: Pokrenite inicijativu u različitim pravcima, kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspeha i ličnog zadovoljstva.
LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti i zavodljivi, do god ne osetite zajedničko zadovoljstvo. Uživajte u svom svetu intime.
ZDRAVLJE: Osećate se napeto.

DEVICA

POSAO: Moraćete da se prilagodite nekim novim uslovima i nećete biti sasvim opupšteni. Nema potrebe da se uzrujavate.
LJUBAV: Postoje neka pitanja koja se postupno rešavaju ili tajne koje se otkrivaju samo kroz zajednički odnos. Rešavajte dileme isključivo u bliskom susretu sa dragom osobom.
ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti.

VAGA

POSAO: Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na vaše raspoloženje.
LJUBAV: Dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe, kako biste osetili novu kreativnu inspiraciju ili zanos.
ZDRAVLJE: Nađite način da se opustite.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate pomalo loš predosećaj u iščekivanju raspleta nekih događaja na poslovnoj sceni ili susreta sa određenim saradnicima.
LJUBAV: Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme, između vas i partnera povremeno provejava zajedničko nepoverenje i nova pitanja.
ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC

POSAO: Obratite pažnju na nove informacije, važno je da udružite svoje ineterese sa proverenim saradnicima.
LJUBAV: Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da prevari, oslonite se na svoja osećanja.
ZDRAVLJE: Počnite sa vežbanjem.

JARAC

POSAO: Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji. Iznenađenja su moguća u oba pravca.
LJUBAV: Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način. Ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. 
ZDRAVLJE: Provodite više vremena na svežem vazduhu.

VODOLIJA

POSAO: Zbog različitih pravila i poslovnih interesa, poželjno je da prihvatite kompromisnu varijantu kao najbolje rešenje. Važno je da pravilno ističete svoje pozitivne osobine.
LJUBAV: U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate.
ZDRAVLJE: Bez razloga se nervirate, opustite se.

RIBE

POSAO: Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Prihvatite koristan savet.
LJUBAV: Pratite svoj unutrašnji glas ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje određene dileme, ne sumnjate da će vaše srce napraviti dobar izbor.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.