Dnevni horoskop za nedelju, 8. decembar

Zvezde se nekom smeše, ali neće prema svima biti blagonaklone...

sreća
Pixabay.com

OVAN

Karijera: Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nečete dozvoliti da neko odlučuje u vase ime.

Ljubav: Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti.

Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK

Karijera: Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove u poslovnj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom.

Ljubav: Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

BLIZANCI

Karijera: Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko kao da vas dodatno opterećuje različitim zahtevima. Svaki problem ima dobro resenje.

Ljubav: Izbegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti uvek kada je to neophodno.

Zdravlje: Odlično.

RAK

Karijera: Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo već prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist.

Ljubav: Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu.

Zdravlje: Korigujte ishranu.

LAV

Karijera: Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike i usmeravajte priču u onom pravcu koji vodi ka nekom zajedničkom uspehu.

Ljubav: Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite.

Zdravlje: Stomačne tegobe.

DEVICA

Karijera: Nema razloga da optužujete druge za trenutni neuspeh. Moguće je da se greške nalaze u vama, a ne u okolini. Ponekad je teško priznati lični poraz.

Ljubav: Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje. Možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate.

Zdravlje: Dobro.

VAGA

Karijera: Ukoliko previše kritikujete nečije ponašanje, onda morate prihvatiti i moguće negativne reakcije. Stalo vam je da promenite nečije ponašanje ili uslove koji vam se nameću.

Ljubav: Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumevanje.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

ŠKORPIJA

Karijera: Važno je da ostavite ozbiljan utisak. Okolina ima dovoljno sluha ili interesovanja da podrži vaše ideje. Novi poslovni događaji mogu da vas predstave u pozitivnom svetlu.

Ljubav: Pokažite da imate razumevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima. Mašta uvek deluje kao beskrajna inspiracija ako se nalazite u pravom društvu.

Zdravlje: Preosetljivi ste.

STRELAC

Karijera: Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštite svoje interese.

Ljubav: Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom i nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.

Zdravlje: Dobro.

JARAC

Karijera: Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas uslovljava. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje koje treba da zadovolji različite interese.

Ljubav: Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmerite pažnju na vedrije sadržaje i budite mnogo strpljiviji, prijaće vašoj vezi.

Zdravlje: Rastrojeni ste. Odmorite.

VODOLIJA

Karijera: Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu.

Ljubav: Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najlepšem zadovoljstvu.

Zdravlje: Bolovi u mišićima.

RIBE

Karijera: Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određjene saradnike. Tražite dobar savet ili nečije posredovanje u vezi sa poslom kojim se bavite.

Ljubav: Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje cete se osecati u iskrenom poveravanju i uz bliskost.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.