Dnevni horoskop za petak, 10. novembar

astro
pixabay

Zvezde su vam za danas pripremile iznenađenje.

 

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Iako možda mislite da vam posao nije dovoljno zabavan, grdno se varate. Na pomolu su situacije koje će biti, u najmanju ruku, interesantne.

Ljubav: U svemu što radite imate apsolutnu podršku partnera. Ipak, ne uzimajte ga zdravo za gotovo, i on ima svoje muke.

Zdravlje: Ukoliko primećujete promene u svom organizmu, proverite hormone.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Zvezde vam predviđaju blistavu budućnost, što će početi da se ostvaruje vrlo uskoro. Uživajte u svom uspehu.

Ljubav: Usamljeni Bikovi ne treba da očajavaju, prava osoba se nalazi bukvalno iza ugla. One koji su u vezi očekuje dan pun uzbuđenja.

Zdravlje: Previše radite, što negativno utiče na vaš imunitet. Uzmite ponekad slobodan dan i družite se sa prijateljima.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Danas vas očekuju konfliktne situacije, ali najbolje bi bilo da ovaj put prećutite ono što mislite. Biće vremena da se poravnaju računi.

Ljubav: Blage nesuglasice sa partnerom rešite tako što ćete ponekad popustiti. Neće vam pasti kruna s glave a veza će vam postati jača.

Zdravlje: Mogući problem sa zubima, isplanirajte posetu stomatologu.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Promena posla ili barem sektora u kome radite bi vam prijala, ali nemojte po svaku cenu želeti da odete sa mesta na kome ste sada. Nekad je u životu potrebno zadovoljiti se.

Ljubav: Svojim komentarima činite da se partner oseća neprivlačno. Pazite šta govorite kako ne biste povredili tuđa osećanja.

Zdravlje: Pokušajte da se naspavate, već nedeljama niste priuštili sebi zdrav noćni san.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Projekat na kome dugo radite polako privodite kraju. Sada je pravi trenutak da date sve od sebe, a ne da se ulenjite i prepustite drugima da obavljaju vaše zadatke.

Ljubav: Odnosi sa partnerom su harmonični, pa ih možete iskoristiti da vašu vezu podignete na viši nivo. Nije isključeno mi donošenje nekih bitnih životnih odluka. 

Zdravlje: U odličnoj ste formi, održavajte je.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Vaše ideje nailaze na jednoglasnu podršku na poslu. Samo tako nastavite i uskoro vas može očekivati i unapređenje.

Ljubav: Vaše okruženje ne slaže se sa vašim trenutnim izborom partnera. Ignorišite ih. Vi ste srećni i to je najbitnije.

Zdravlje: Nekoliko čašica alkohola pomoćiće vam da se opustite, ali ne morate da preterujete.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Iako možda deluje kao da vam trenutno ne cvetaju ruže, trpite se. Loš period će se uskoro završiti i vaša karijera će krenuti uzlaznom putanjom.

Ljubav: Partner prolazi kroz dramatične promene u životu. Sada je pravi trenutak da pokažete ljubav i razumevanje, umeće to da ceni

Zdravlje: Stres vam veoma negativno utiče na organizam. Pokušajte manje da se nervirate.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Imate osećaj da vam kolege rade iza leđa, i nažalost, ne grešite. Pokušajte da ostanete sa svima u dobrim odnosima kako im ne biste pružili dodatni materijal za ogovaranje.

Ljubav: Dozvoljavate da stres utiče na vaš privatni život. Bila bi dobra ideja da zajedno sa partnerom isplanirate neku opuštajuću aktivnost.

Zdravlje: Pazite šta jedete, ovih dana ste skloniji gojenju nego inače.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Otkrili ste tajnu poslovnog uspeha. Negujte dobre odnose sa šefovima i kolegama i imaćete od toga višestruke koristi. Ipak, ne mešajte previše karijeru i prijateljstvo.

Ljubav: Sveže ste zaljubljeni i to veoma pozitivno utiče na vaše raspoloženje. Potrudite se da taj osećaj traje što duže.

Zdravlje: Vaš organizam prosto vapi za nekom fizičkom aktivnošću. Ne uskraćujte mu to.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Deluje vam kao da, uprkos dobrim rezultatima na poslu, izostaju pohvale kao i novčana stimulacija. To može biti poražavajuće, ali ne odustajte. Dobra vremena samo što nisu.

Ljubav: Jarčevi koji su u dugoj vezi mogu se osetiti kao da su upali u kolotečinu. Ako ste i vi jedan od njih, probajte da unesete malo raznolikosti u odnos sa partnerom.

Zdravlje: Sa hladnijim danima raste rizik od prehlade. Unosite više vitamina u svoj organizam.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Pomozite nekome kome je to potrebno – barem jedna osoba računa na Vas.

Ljubav: Imate osećaj da vas partner ne razume. Opustite se i ne dozvolite sebi da vas zarobi loše raspoloženje.

Zdravlje: Ako ste pušač, razmislite o tome da ostavite ovu lošu naviku, učinićete veliku usluu svom organizmu.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Pohvala osobe koja je iznad vas na poslovnoj lestivici vam mnogo znači. Iskoristite je pametno. Neka vam da vetar u leđa kako biste bili još bolji i produktivniji na radnom mestu.

Ljubav: Više osoba je trenutno u igri, ali pre ili kasnije će doći vreme da izaberete jednu od njih. Ne igrajte se sa tuđim osećanjima, jednog dana bi vam se moglo desetostruko vratiti.

Zdravlje: Malo zabave nikome nije naškodilo. Iskoristite popodne za šetnju po prirodi, prijaće vašem organizmu.