Dnevni horoskop za petak, 11. mart

Saznajte šta su vam zvezde za danas pripremile.

Pixabay.com

OVAN

Posao: Okolina pozitivno reaguje na vaše ideje i neko vas podstiče na aktivnu ulogu ili na dodatno stvaralaštvo. Važno je da ne ističete svoje poslovne ideje bez dobrog povoda.
Ljubav: Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće dobiti, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite sve ono što dobijate.
Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK

Posao: Zapetljali ste se u različite situacije koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Najbolje je da se distancirate od svega što može da vam prouzrokuje novu neprijatnost.
Ljubav: Potrebno je da prihvatite istinu ili drugu stranu medalje koja vam se manje dopada. Nema razloga da odlažete susret sa jednom osobom ili ono što je neizbežno.
Zdravlje: Čuvajte grlo.

BLIZANCI

Posao: Razočarani ste nečijim ponašanjem i to vam daje za pravo da preispitate zajednički dogovor ili svoju ulogu u poslovnoj saradnji. Nema razloga da donosite ishitrene odluke.
Ljubav: Postoji dobar povod da prihvatite nečiji poziv za susret ili izlazak koji će vam prijati. Potrudite se da obradujete voljenu osobu u duhu nekih neobičnih ideja.
Zdravlje: Kontrolišite pritisak.

RAK

Posao: Neko vas indirektno opominje da promenite svoje ponašanje, ali vi ne pridajete poseban značaj osobi za koju vas ne vezuju zajednički poslovni interesi.
Ljubav: Pažljivije razmislite o nečijim rečima koje su vrlo dobronamerne. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate svog partnera na nove rivalske odnose.
Zdravlje: Problemi sa kožom.

LAV

Posao: Imate dobre ideje i realno procenjujete situaciju, ali ne dobijate očekivanu podršku od saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese.
Ljubav: Stalo vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite.
Zdravlje: Dobro se osećate.

DEVICA

Posao: Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima, pa zato promenite svoju prvobitnu taktiku. Potrebno je da dokažete svoje namere, ali i da sačuvate dobar poslovni odnos.
Ljubav: Ne možete lako da ubedite voljenu osobu da promeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate.
Zdravlje: Moguća temperatura.

VAGA

Posao: Nalazite se u dobroj prilici da povlačite neke paralelne poteze i zato budite mudri pri izboru novih poslovnih tema ili ciljeva.
Ljubav: Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način samo indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost koju osećate.
Zdravlje: Problemi u vratnom delu.

ŠKORPIJA

Posao: Neko potvrđuje vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Ipak, ne budite suviše lakomisleni pred saradnicima, jer nečije reči ne predstavljaju dovoljnu garanciju za duži period.
Ljubav: Delujete zavodljivo i privlačno na svoju okolinu. Sreća je na vašoj strani sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost.
Zdravlje: Hronične tegobe.

STRELAC

Posao: Stalo vam je da rešite nove nesporazume, ali nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Ponekad istina i pravda stižu sa izvesnim zakašnjenjem. Nema razloga da gubite veru u lični uspeh.
Ljubav: Upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da vas neko indirektno drži u svojoj senci. Pokažite da imate jaku volju i skrivene adute onda kada je to najpotrebnije.
Zdravlje: Korigujte ishranu.

JARAC

Posao: Pokušavate da nametnete svoj uticaj saradnicima. Međutim, postoje neke situacije koje kao da prevazilaze vaše profesionalno iskustvo.
Ljubav: Raduje vas nečije ponašanje i iskreni gest pažnje koji vam se upućuje. Partner ume da vas oraspoloži na pravi način ili da vas rastereti od suvišnih briga.
Zdravlje: Odlično se osećate.

VODOLIJA

Posao: Dopadaju vam se nečije poslovne ideje, ali još uvek niste sigurni u konačan ishod. Smišljeno odlažete trenutak za zvanično izjašnjavanje pred saradnicima i ostavljate mogućnost za proveru.
Ljubav: Nema razloga da sumnjate u nečije emotivne namere zato što vam nedostaju sve informacije. Nemojte potiskivati svoja osećanja u društvu osobe koju dobro poznajete.
Zdravlje: Uzimajte vitamine.

RIBE

Posao: Saradnici deluju pozitivno na vaše raspoloženje. Imate dovoljno energije da se angažujete na različitim stranama. Osećaj poslovne afirmacije i uspeha treba dodatno da vas motiviše na akciju.
Ljubav: Ukoliko ste slobodni, planirajate ljubavni susret ili neki izlazak sa društvom. Prijaće vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u lepim stvarima.
Zdravlje: Problemi sa sinusima.