Dnevni horoskop za petak, 14. novembar

Saznajte šta vam je pripremio današnji dan.

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Imate dovoljno energije i interesovanja da se oprobate u nekim novim poslovno-finansijskim situacijama. Važno je da osmislite različite kombinacije u poslovnom izražavanju i da sledite svoju intuciju.

Ljubav: Delujete suviše uznemireno u susretu sa bliskom osobom.

Zdravlje: Suzdržavajte se od brze hrane.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Delujete zadovoljno zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Jasno vam je da imate početnu prednost u odnosu na svoje saradnike, a samopouzdanje predstavlja prvi korak na putu do cilja. Na sreću, okolina podržava vaše ideje.

Ljubav: U ljubavnom životu postoje neka suptilnija pravila, fascinirajte svog partnera neobičnim idejama ili velikom emotivnom pažnjom.

Zdravlje: Bavite se sportom.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u zajedničkom poslovanju i delujete suviše strogo u društvu saradnika. Umesto da kritikujete svoju okolinu, povucite neki konkretan potez koji će vam doneti vidljive rezultate.

Ljubav: Partner ima neku pogrešnu predstavu o zajedničkim planovima, objasnite što bolje svoje namere.

Zdravlje: Pazite na ishranu.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Pokušavate da ostavite veliki utisak na okolinu i zato u teatralnom stilu izlazete svoje poslovne ideje. Ipak, ne može sve biti po vašoj meri ili ukusu. Zarad poštovanja nekih poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje.

Ljubav: Skloni ste preteranim izlivima emocija, kontrolišite svoje impulse pre nego što povredite nečija osećanja. Bolje je da na vreme zaustavite moguću raspravu.

Zdravlje: Budite pažljiviji nego obično, izbegavajte različite vidove preterivanja.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Novi poslovni dogadjaji više raduju vas nego vašu okolinu. U prilog vam ide saznanje, da se nalazite u sjajnoj prilici da utičete na osnovni tok poslovnih pregovora.

Ljubav: Partner vam često prigovara da vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja.

Zdravlje: Prijaće vam odmor.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Nove poslovne okolnosti podstiču vašu zabrinutost ili nezadovoljstvo. Postoji osoba koja svojim možda neprofesionalnim ponašanjem stvara dodatne probleme, jer lične interese rešava mimo ustaljenog protokola.

Ljubav: Pokušavate da proniknete u nečije skrivene namere. Partner deluje suviše odsutno i ne obazire se previše na vaše zahteve.

Zdravlje: Više šetajte i odmarajte.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Osvojili ste nečiju naklonost, ali uvidjate da su vam potrebni i dodatni uslovi kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve.

Ljubav: Pokažite da imate pozitivne namere, nemojte dozvoliti da se izmedju vas i voljene osobe stvaraju novi „emotivni zidovi” koji vas nepotrebno udaljavajaju.

Zdravlje: Budite kreativni i pravilno usmerite svoju energiju.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Ukoliko vam je stalo da rešite različite nepravilnosti u poslovnim odnosima, upotrebite svoju praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od nekih saradnika koji imaju sumnjive namere ili negativan uticaj na vaše ponašanje.

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom, nemojte smišljati lažne izgovore koji vas nepotrebno udaljavaju od zajedničkih planova. Ispravite grešku.

Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina kao da nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podrazumeva drugačiji model ponašanja. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju.

Ljubav: Delujete nepoverljivo i oprezno. Neki nagoveštaj može biti potpuno pogrešno shvaćen.

Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete nekim teškim mislima.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje poslovno-finansijske zahteve, dobro razmislite o mogućim posledicama.

Ljubav: Suviše ste uznemireni tako da burnije reagujete i na neke sitnice, dok partner ima drugačiji pristup i sve posmatra umerenije ili sa određene emotivne distance.

Zdravlje: Izbegavajte situacije koje vas previše zamaraju, opustite se.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i tražite efikasnije rešenje. Morate imati dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbegavate susret sa saradnicima koji imaju drugačije vidjenje.

Ljubav: Strahujete od novog emotivnog razočarenja, ali to ne želite i da priznate.

Zdravlje: Potrebna vam je nečija iskrena podrška i razumevanje.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovno-finansijsku kombinaciju, očekuju vas uspešni rezultati. Dobro razmislite, kome ili čemu treba da se priklonite u vezi posla kojim se bavite.

Ljubav: Partner se zagonetno osmehuje i sa nepoverenjem osluškuje vašu priču, svakako morate biti ubedljiviji.

Zdravlje: Potrebno vam je nečije blisko društvo, kao podsticaj za dobro raspoloženje.