Dnevni horoskop za petak, 15. decembar

horoskop
Pixabay.com

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za poslednji radni dan u nedelji.

 

OVAN

POSAO: Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno moralne hrabrosti, da prihvatite odgovornost za ono sto ste učinili.
LJUBAV: U emotivnom smislu, delujete ranjivo i tražite neko mirnije utočište. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BIK
POSAO: Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume u poslovno-finansijskoj saradnji, dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu. 
LJUBAV: Suviše burno reagujete na sitnice. Budite strpljivi.
ZDRAVLJE: Napeti ste.

BLIZANCI
POSAO: Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere na poslu.
LJUBAV: Nema potrebe da smišljate različite izgovore pred voljenom osobom. Pre ili kasnije, istina će neminovno isplivati na površinu. 
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

RAK
POSAO: Vaše ideje ne znače mnogo ukoliko se i vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje.
LJUBAV: Pokušavate da delujete pribrano, ali opterećuju vas nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u vezi jedne bliske osobe.
ZDRAVLJE: Odlično se osećate. 

LAV
POSAO: Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Od sutra se bacite na rad i samo rad.
LJUBAV: Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite više svojoj porodici, danas je idealan dan za to.
ZDRAVLJE: Imate probleme sa mišićima.

DEVICA
POSAO: Postoji osoba koja vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rešavati mimo nekog ustaljenog protokola.
LJUBAV: Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primećuje vaše latentno nezadovoljstvo ili da često delujete uznemireno.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

VAGA
POSAO: Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu vašeg uspeha, predstavlja dobro osmišljena kombinacija.
LJUBAV: Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću, priuštite sebi neku uzbudljivu zabavu u dvoje. Kao što rekosmo, danas je dan za razmenu osećanja pa nas poslušajte.
ZDRAVLJE: Više šetajte i provodite vreme u prirodi.

ŠKORPIJA
POSAO: Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji, oni koji znaju da odaberu pravu temu automatski dobijaju i najbolje rezultate.
LJUBAV: Veći izliv nežnosti pred voljenom osobom deluje podsticajno na zajednički odnos.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC
POSAO: Strogo procenjujete nečije postupke i uporno pokušavate da nametnete nova pravila ponašanja u poslovnoj saradnji. Nema potrebe da previše pričate o svojim poslovnim planovima, povucite konkretan potez.
LJUBAV: Zamerate voljenoj osobi da naivno veruje u stvari koje ne mogu lako da se ostvare. Nikako da se usaglasite oko nekih zajedničkih tema.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

 

JARAC
POSAO: Delujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu.
LJUBAV: U ljubavnom životu postoje neka drugačija pravila ili merila vrednosti. Fascinirajte svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

VODOLIJA
POSAO: Pokušavate da zasenite svoju okolinu i u ambicioznom stilu prihvatate različite obaveze. Ipak, poslovni dogadjaji ne idu u željenom smeru. 
LJUBAV: Iritira vas partnerovo ponašanje ili odluke. Kontrolišite svoje impulse pre nego što nesmotreno ili bez namere povredite nečija osećanja. 
ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE
POSAO: Neke iznenadne promene u poslovanju više raduju vas nego vašu okolinu. Budući da se nalazite u centru važnih događaja, upotrebite svoje skrivene adute u odnosu na poslovne konkurente.
LJUBAV: Partner često kritikuje vaše ponašanje, smatra da nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja. 
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.