Dnevni horoskop za petak, 19. decembar

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za današnji dan.

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Stalo vam je da se izborite za bolji plasman poslovnoj sceni ili za svoje mesto u krugu uticajnih saradnika. Zbog velikih ambicija zanemarili ste neke propratne događaje, koji imaju važno značenje za vaše saradnike.

Ljubav: Partner vam postavlja neka logična pitanja, ali vi delujete neubedljivo u svojim odgovorima. Možda suviše priželjkujete, da se ostvari samo ono što je vama milo.

Zdravlje: Uspostavite bolju ravnotežu između svojih želja i mogućnosti.

 

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Poslovni dogovor vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila i na uvažavanje različitih afiniteta. Stalo vam je da pravilno postupate prema osobi koja ima pozitivnu ulogu u saradničkim odnosima.

Ljubav: Ponekad treba jasno pokazati svojim postupcima kako umete pravilno da razlikujete i uvažavate prave vrednosti. Pokažite voljenoj osobi da iskreno cenite sve ono što dobijate.

Zdravlje: Priuštite sebi neke lepe „sitnice”, kao dobar podsticaj.

 

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Skrenuli ste pažnju na sebe, ali to činite u nekom pogrešnom trenutku. Ipak, nemojte dozvoliti da vas uhvati panika. Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku.

Ljubav: Svet oko vas izgleda mnogo bolje ili lepše, kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Ugodite svojoj porodici i osetićete iskrenu radost.

Zdravlje: Nema potrebe da se suviše opterećujete „teškim mislima”.

 

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali ne i nečiju naklonost. Postoji granica do koje možete da se suprotstavite nečijem uticaju ili volji. Bez obzira na trenutni uspeh, stvari posmatrajte u dužoj perspektivi.

Ljubav: Privlače vas emotivne situacije koje deluju suviše komplikovano ili izazovno. Na kraju sve može biti i dobro, ako umete da se zaustavite u nekom „kritičnom trenutku”.

Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu i da uskladite svoje misli i osećanja.

 

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Pokušavate da preduhitrite nečiju nameru i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Potrebna vam je dobra koncentracija i moć opažanja u različitim situacijama. Oslonite se na svoje iskustvo koje imate.

Ljubav: Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema bliskoj osobi. Niko nije „bezgrešan”, tako se ni od vas ne očekuje uvek savršena uloga ili da ste bez mane.

Zdravlje: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

 

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Neko pokušava da vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi vaše saznajne vidike u različitim pravcima. Iskustvo koje stičete u poslovnoj saradnji pokazaće se od velike koristi ne samo trenutno, već i u daljoj perspektivi.

Ljubav: Partner dobro prepoznaje vaše namere, bez obzira na dobru pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikrivati istinu duže nego što je to dozvoljeno.

Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

 

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Očekujete pozitivan odgovor u rešavanju nekih spornih situacija. Važno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da sačuvate prisebnost duha. Ponekad se treba uklopiti u mišljenje većine, bez suvišnih komentara.

Ljubav: Jasno vam je da ne možete lako da promenite nečije mišljenje ili odluku u privatnom životu. Nema potrebe da izgovarate „teške reči” pred voljenom osobom.

Zdravlje: Prijaće vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.

 

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Suviše subjektivno tumačite neke poslovne događaje i skloni ste čestim promenama u mišljenju. Nema potrebe da optužujete druge za svoj neuspeh ili za propuštenu priliku. Posmatrajte situaciju više u duhu optimističkih prognoza.

Ljubav: Voljena osoba očekuje da doslovno ispoštujete neki zajednički dogovor i nema previše razumevanja za vaše izgovore ili opravdanja. Uložite dodatni napor.

Zdravlje: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

 

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Postoje različite situacije koje vas nepotrebno usporavaju. Teško vam je da ostvarite svoje namere i ne želite da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Trenutak je da korigujete svoju poslovnu taktiku i da zatražite nečiji savet.

Ljubav: Često menjate svoje emotivno raspoloženje, budite pažljiviji pred osobom koja detaljno analizira vaše ponašanje. Slobodno zatražite nečiju podršku koja vam je neophodna.

Zdravlje: Izbegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju.

 

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Dobro osmišljene ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Nalazite se u kreativnoj fazi i pred važnim poslovnim odlukama. Novi uspeh može da unapredi vaš poslovni, društveni ili privatni status.

Ljubav: Potrudite se da vas lični uspeh ili emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju vas vezuju slični afiniteti, kako biste podelili svoju radost sa drugima.

Zdravlje: Nalazite se sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

 

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Potrebno je da se prilagodite na nove uslove rada. Pokažite da imate dovoljno interesovanja da prihvatite različite uslove i savremenije ideje. Kreativnost koju izražavaju vaši saradnici treba upotrebiti na praktičan način.

Ljubav: Umete za zablistate u punom sjaju i da ostavite veliki utisak na osobu koja vam se dopada. Delujete samouvereno, što se pozitivno odražava na vašu porodicu i partnera.

Zdravlje: Podstičite kod sebe romantičnost i plemenitost, što će uticati na vaše dobro raspoloženje.

 

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Nema potrebe da se previše vezujete za nečije mišljenje ili ulogu u poslovnoj saradnji. Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane. Sve se svodi na pravilnu poslovnu organizaciju i dobru volju.

Ljubav: Nemojte dozvoliti partneru da se previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama da biste dobili povratnu reakciju.

Zdravlje: Više uživajte u lepim stvarima, opustite se.