Dnevni horoskop za petak, 20. januar

Saznajte šta su vam zvezde za danas pripremile.

Pixabay.com

OVAN

POSAO: Nova neprijatnost ili sukob sa određenim saradnicima, nateraće vas da većinu stvari posmatrate drugačijim očima. Važno je da se suviše ne zanosite popularnim temama.

LJUBAV: Povremeno gubite emotivnu kontrolu, ali morate pokazati više razumevanja za različite prohteve ili interesovanja koja ima voljena osoba.

ZDRAVLJE: Više se krećite.

BIK

POSAO: Potrebne su vam pouzdane informacije o poslovnim prilikama. Uzaludno insisitrate na istini o kojoj drugi ne žele javno da govore ili da se izjašnjavaju u vašu korist.

LJUBAV: U emotivnim odnosima nemojte podcenjivati nečiju ulogu ili precenjivati lične mogućnosti. Partner ne pokazuje veliko interesovanje za vaše planove, ali vi ne odustajete lako od svojih namera.

ZDRAVLJE: Nađite način da se opustite.

BLIZANCI

POSAO: Kolebate se između dve poslovne ponude. Međutim, pokazaće se da ni jedna od njih nije odgovarajuće rešenje. Potrebno je da pravilno sagledate različite aspekte .

LJUBAV: Delujete uznemireno. Nemojte dozvoliti da vas neko zavarava svojim preteranim laskanjem. Emotivna avantura ili izlet u nepoznato može da ima i svoju cenu.

ZDRAVLJE: Slaba cirkulacija.

RAK

POSAO: Ukoliko vam se ne dopada nečije ponašanje, pokušajte da kontrolišete svoju profesionalnu osujećenost ili nezadovoljstvo. Izbegavajte rivalske odnose i upotrebite zaobilazni način da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

LJUBAV: Nepotrebno insistirate na ličnom dokazivanju i svojim potrebama pred voljenom osobom. Pokažite više suptilnosti i nežnosti u bliskom susretu.

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

LAV

POSAO: Ukoliko postoje otežavajuće okolnosti u poslovnoj saradnji, nemojte uporno insistirati na svojim prvobitnim namerama. Neko vam daje do znanja da neće imati previše razumevanja za vaše propuste.

LJUBAV: U susretu sa bliskom osobom morate imati dovoljno snage da prihvatite kompletnu istinu o nekim zajedničkim situacijama ili stvari koje vam se ne dopadaju.

ZDRAVLJE: Prijaće vam relaksacija.

DEVICA

POSAO: Dogovor sa jednom osobom više ukazuje na potencijalni promašaj nego na novu mogućnost uspešne saradnje.

LJUBAV: Sačuvajte samokontrolu. Bolje je da ne provocirate svog partnera. Stvari iznenada mogu i da izmaknu kontroli.

ZDRAVLJE: Muči vas nesanica.

VAGA 

POSAO: Očekujete povoljniju poslovnu situaciju, ali do vas još uvek dopiru neodređeni komentari ili nečije negodovanje. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira. Sačuvajte prisebnost pred jednom uticajnom osobom.

LJUBAV: Prikrivanje istine pred bliskom osobom uzrokuje samo nove emotivne sumnje. Uzajamno poverenje je neophodno za bolje razumevanje i deluje lekovito na oboje.

ZDRAVLJE: Više odmarajte.

ŠKORPIJA

POSAO: Neko vam jasno daje do znanja da se nalazite u povoljnoj poziciji. Važno je da pravilno uskladite svoja interesovanja sa poslovima koji se dobro kotiraju u saradničkim krugovima.

LJUBAV: Izbegavanje otvorenog dijaloga sa bliskom osobom predstavlja znak emotivne slabosti. Pokažite da imate dobru volju za prevazilaženjem raznih nesporazuma.

ZDRAVLJE: Izražena napetost.

STRELAC

POSAO: Neko vas zavarava pogrešnom pričom i zato nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na vašu koncentraciju. Ponekad nije lako ostvariti satisfakciju uz pozitivne rezultate.

LJUBAV: Delujete vrlo zanosno i samouvereno u mnogim susretima. Budite dovoljno maštoviti i priuštite svom partneru poseban ljubavni tretman kakav i zaslužuje.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

JARAC 

POSAO: Delujete nezainteresovano za određene teme koje pokreću vaši saradnici, ali ostajete uskraćeni za širu podršku. Prekid u komunikaciji podstiče zajedničko nepoverenje.

LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom ne možete da uskladite različita interesovanja. Dok vi delujete sumnjičavo, vaš partner reaguje suviše suzdržano.

ZDRAVLJE: Važno je da što više boravite na svežem vazduhu.

VODOLIJA

POSAO: Uspeh u vašim pregovorima zavisi od nečijeg uticaja. Postoje različiti faktori koji trenutno kreiraju kompletnu sliku na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da u vama prevlada preterani ponos.

LJUBAV: Ponekad umete da preterujete u svojim impresijama ili sa izlivom emocija. Nemojte ishitreno davati velika obećanja. Dobro procenite svoje mogućnosti.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

RIBE

POSAO: Pažljivo analizirate nove događaje na poslovnoj sceni i otkrivate različite nepravilnosti. To vam daje za pravo da insistirate na istini ili na suočavanju sa neistomišljenicima.

LJUBAV: Nedostaje vam emotivna podrška. Potisnite sujetu i pokažite svoja iskrena osećanja pred bliskom osobom. Opustite se u društvu onih koje volite.

ZDRAVLJE: Čuvajte se virusnih infekcija.