Moguće je da ćete danas biti previše uključeni u poslovne aktivnosti, izdržite i uradite najbolje ono što se od vas očekuje. Dan možda nije idealan za rad, ali uz jaku volju sve se može uraditi!

 

OVAN

Posao: Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu.

Ljubav: Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu.

Zdravlje:  Napetost.

BIK

 

Posao: Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima.

Ljubav: Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponasanje. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

 

BLIZANCI

Posao: Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri koji predstavljaju vaš zaštitni znak.

Ljubav: Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih. Igrajte se danas!

Zdravlje: Dobro se osećate.

ON JE U LJUBAVI ODAN DO DASKE: Ovaj horoskopski znak vas NIKADA NEĆE PREVARITI!

RAK

 

Posao: Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama i čini vam se da imate dobro rešenje za sve tekuće probleme.

Ljubav: Ne možete da odolite pred novim emotivnim izazovima. Delujete šarmantno i privlačno na partnera ili umete vešto da zavedete osobu koja vam se dopada.

Zdravlje: Ukočenost.

 

LAV

Posao: Nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila i da vrlo efikasno ostvarite svoje ciljeve.

Ljubav: Nema razloga da se ponašate skromno u nečijem društvu. Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu. Postupite onako kao što osećate.

Zdravlje: Zadovoljavajuće.

DEVICA

 

Posao: Pažljivo analizirate nove poslovne događaje i donosite razumne odluke. Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji.

Ljubav: Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.

Zdravlje: Dobro se osećate.

UVEK DONESU PAMETNU ODLUKU: Osobe u ovom horoskopskom znaku su NAJMUDRIJE!

 

VAGA

Posao: Primećujete da novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi.

Ljubav: Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.

Zdravlje: Problemi sa disajnim putevima.

ŠKORPIJA

 

Posao: Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak.

Ljubav: Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti jer nije uvek sve tako jednostavno.

Zdravlje: Nesanica.

 

STRELAC

Posao: Raspolažete ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Zato, nemojte očekivati preteranu podršku u svojoj okolini. Važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese.

Ljubav: Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.

Zdravlje: Dobro se osećate.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUL: Vreli dani donose uzbudljiv emotivni i poslovni život, a u ljubavi će naročito uživati JEDAN ZNAK

JARAC

 

Posao: Pogađa vas nečija nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste pametni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije.

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osećanja progovore.

Zdravlje: Više šetajte.

 

VODOLIJA

Posao: Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju vašu emotivnu stranu ličnosti.

Ljubav: Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.

Zdravlje: Počnite sa rekreacijom. 

RIBE

 

Posao: Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom.

Ljubav: Važno je da učinite ono što osećate jer to će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.

Zdravlje: Moguća temperatura.loading...