Dnevni horoskop za petak, 21. novembar

Zvezde su nepredvidive, ali uvek ih možete preduhitriti. Saznajte šta su vam pripremile za danas!

OVAN (21.03.-20.04.)

Posao: Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose niz novih problema.
Ljubav: Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri.
Zdravlje: Nema promena.

BIK (21.04.-20.05.)

Posao: Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će vam olakšati put do uspeha. Računajte na nečiju podršku.
Ljubav: Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu.
Zdravlje: Dobro se osećate.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Posao: U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka medju saradnicima.
Ljubav: Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama. Zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti vaš ritam kada se zanesete.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

RAK (21.06.-20.07.)

Posao: Imate dovoljno iskustva da realno sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Razmislite, intelektualne sposobnosti su presudne u proceni dobrog posla.
Ljubav: Teško vas je razuveriti od ideja koje imate, ali čini vam se da neko nema dovoljno razumevanje za vaše emotivne potrebe. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanhoniju.
Zdravlje: Više odmarajte.

LAV (21.07.-21.08.)

Posao: Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na vašoj strani dok god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite.
Ljubav: Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet. Ponekad vam je teško da pretpostavite različita mišljenja.
Zdravlje: Zadovoljavajuće.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Posao: Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja vas samo usporavaju.
Ljubav: Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u svojim očekivanim zahtevima ili koristi pogrešne izgovore.
Zdravlje: Kontrolišite pritisak.

VAGA (23.09.-22.10.)

Posao: U skladu sa prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike i ništa ne prepuštate slučaju.
Ljubav: Lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite.
Zdravlje: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Posao: Jasno vam je da završni rezultati zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Svoju pažnju prvenstveno usmeravate na osnovne ciljeve, ali ne odustajete ni od alternativnih ideja.
Ljubav: Najbolje se osećate kada imate utisak da držite pod strogom kontrolom neke važne situacije iz privatnog života, mada partner sve češće ume da vas iznenadi.
Zdravlje: Odlično.

STRELAC (23.11.-21.12)

Posao: Sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspeh vam se nalazi na dohvat ruke i zato učinite sve što je potrebno da ostvarite profesionalni maksimum.
Ljubav: Ponekad ne odustajete od svojih namera čak i po cenu da svi oko vas misle drugačije. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cenu koju ne treba zanemariti.
Zdravlje: Nema promena.

JARAC (22.12.-20.01.)

Posao: Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate. Neophodna su vam praktična rešenja i potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da završite sve što ste započeli.
Ljubav: Zahtevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste čvrsto naumili da ostvarite ono što želite.
Zdravlje: Čuvajte se povrede.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Posao: Jasno vam je da u nekim važnim situacijama nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih događaja. Zatražite nečiju podršku ili dobar savet. Postoje rešenja koja iziskuju novi kompromis.
Ljubav: Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.
Zdravlje: Dobro se osećate.

RIBE (20.02.-20.03.)

Posao: Ne želite da neko menja vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja vašim planovima. Potrebno je da se detaljno informišete o svim mogućnostima. Spoj dobre intuicije i analitičke procene donosi novi uspeh.
Ljubav: Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje vas prate ili na nečije primetno negodovanje. Ne pristajete na emotivne kompromise koje vam neko predočava.
Zdravlje: Moguća prehlada.