Dnevni horoskop za petak, 25. avgust

knjiga
pixabay.com

Današnji dan je u znaku ljubavi: bićete poneseni željom da s nekim budete bliski, da se dodirujete, volite, razmenjujete nežnost. I živećete i disati punim plućima u tim trenucima, kao da je sve stalo samo zbog vas i osobe kojoj ste posvećeni u tom momentu.

 

OVAN

Posao: Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo.

Ljubav: Određene okolnosti nateraće vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.

Zdravlje: Osećate se dobro.

BIK

 

Posao: Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju.

Ljubav: Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite.

Zdravlje: Niste u kondiciji.

 

BLIZANCI

Posao: Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese, prihvatite nečiju asistenciju.

Ljubav: Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.

Zdravlje: Moguća prehlada.

Deluju STIDLJIVO, ali… Ovaj horoskopski znak PRIVLAČI SVE, ali je njemu TEŠKO DA SE ZALJUBI

RAK

 

Posao: Primećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove.

Ljubav: Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

 

LAV

Posao: Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Pokažite na ličnom primeru šta sve očekujete od svojih saradnika.

Ljubav: Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju. Osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo.

Zdravlje: Više se odmarajte.

DEVICA

 

Posao: Ne volite da vam neko postavlja različite ulove i da utiče na vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja.

Ljubav: Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov.

Zdravlje: Posetite stomatologa.

PRIREDITE PARTNERU VATRENO IZNENAĐENJE: Ovo je omiljena SEKS POZA svakog horoskopskog znaka!

 

VAGA

Posao: Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu.

Ljubav: Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma ponekad donose novi problem.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

ŠKORPIJA

 

Posao: Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju jer svaki podsticaj u vama pokreće kreativnu energiju.

Ljubav: Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate odgovore.

Zdravlje: Problemi sa sinusima.

 

STRELAC

Posao: Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili rezultate.

Ljubav: Ne želite da vas neko sputava u izražavanju osećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom.

Zdravlje: Nervozni ste.

NJIMA “LJUBAV KUCA NA VRATA”: Tri horoskopska znaka koja će se ZALJUBITI U AVGUSTU

JARAC

 

Posao: Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa.

Ljubav: Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.

Zdravlje: Osećate se dobro.

 

VODOLIJA

Posao: Delujete samouvereno i donosite blic procenu. Na sreću, mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja.

Ljubav: Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost.

Zdravlje: Problemi sa grlom.

RIBE

 

Posao: Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Učinite sve da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo.

Ljubav: Partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Ponekad je dovoljno da se sporazumevate pogledima i toplim osmehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja.

Zdravlje: Korigujte ishranu.